Kezdő Katással tényleg nem kötnek szerződést a beszállítók?
Köszi a válaszokat!
Amiatt ijedtem meg, mert valaki ezt mondta egyik nap......ugyanis 6 beszállító jelölttel próbáltam felvenni a kapcsolatot, lassan egy hete, de sajnos semmi.
Kezdek félni, hogy tényleg a kezdő katás dolog miatt nem akarnak velem szerződni.
Előre fizetéssel bárkit kiszolgálnak, 30-60-90 napos halasztással csak a megbízható régi partnereket.
Előfordulhat, hogy van egy minimális rendelendő mennyiség náluk és gyárként 1-2db-ot nem fognak egyedileg legyártani neked.
Lehetséges, hogy a leveled kamu szagú volt, vagy értelmetlen pl. édesanyám munkatársának a férje 3 kamionos fuvarcéget vitt (hatalmas fényűzés mellett 90mFt-ot meghaladó csődbe) ő arra kért meg, hogy írjak angolul egy cégnek, akarnak-e vele üzletelni. Az ő cégnevét sem tudtam, az árairól se, totál sötétség volt az ürge!
10 hónapot dolgoztam multinál, közös ebédek és csapat tréningek során néha felolvastak egy-egy levelet szórakoztatásképpen.
Kíváncsi lennék mit írtál nekik, persze a cégnevek és a személyes adataid kihagyásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!