Webáruház beszállítók keresése?
Akik foglalkoztok/tatok már komolyabban webáruház üzemeltetésével (elsődlegesen a dropshipping üzleti modell érdekelne, de minden jó tanácsot szívesen meghallgatok): hogyan találtatok megfelelő beszállítót? Kezdetben Magyarországon szeretnék árulni, de ahogy néztem a lehetséges dropshipet is vállaló nagykereket itt, tiszta noname kínai gagyi szart tudnak kínálni csak, attól meg már hányok. Eredeti, minőséges dolgokat szeretnék árulni. A másik megoldás a fullfilment lenne, de oda meg azért kell egy kisebb tőke is. Tudom itt nem divat megosztani a hasznos infót másokkal, de azért bízok benne, hogy akadnak jó szándékú emberek is itt. Nem beszállítók neveit akarom tudni, csak azt hogy hogyan találtátok :)
(Néztem youtoube-on ezzel kapcsolatos csatornákat/videókat, de ott is csak a bullshit szöveget nyomja mindenki)
Látom van egy "határozott" üzleti terved :-) Bocs...
Kb. így néz ki: "Nem tudom, még mit, nem tudom, hogy honnan, csak valamit árulnék"
Szerintem előbb ülj le egy sarokba, "törpöld ki" magadban, hogy mit szeretnél, és aztáán gyere vissza célirányosan érdeklődni.
De most komolyan...
Köszönöm a hasznos válaszokat, igazán előrevittek az ügyben. Ja, nem :D
1-es: azért nem mondtam semmi konkrétat arra, hogy mit akarok árulni, mert gondoltam hátha valami okosat szeretnél mondani, és nem szabok határt neki szűkítésekkel. Látom nem sikerült.
2-es: nincs olyan piac, ami ma is létezik, aktív, és ne tudnál betörni. Ha csak nyitnál egy új Te*cot, XY néven, csinálnál neki pár üzletet meg egy kis reklámot, hidd el hogy annak is lenne jó forgalma. Ezt a "lemaradtál" dolgot olyanok szokták hirdetni, akik megnéztek vagy két vidit, de el sem indultak kipróbálni saját maguk.
Útmutatás a későbbi válaszolóknak: (ha hasonló jellegűt nem tudsz mondani, inkább ne is pazarold az idődet a válaszadásr. piszkálódó és okoskodó stílust lehet vinni haza a családba, mert nekem speciál nincs rá szükségem :D )
Valami olyasmit várnék, hogy "figyelj öreg, én pl felmentem erre meg erre az oldalra/platformra, van itt pár tényleg létező nagyker, elég jó cuccokat tolnak, én itt találtam magamnak, ezt megnézheted éppen".
#1-es vagyok, azért kérdeztem miről van szó, mert feleslegesen nem fogom leírni a dolgokat, ha azok a termékek, amiket mondanék kontakttal együtt akár, téged nem érint.
Annál drágább az időm, mint hogy oldalakat írjak feleslegesen.
Azért kössz a beszólásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!