Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha az e.v. betegáll.-a meghala...

Ha az e.v. betegáll.-a meghaladja a 30 napot, akkor a kövi hó X napjáig szüks. a 21T101E-t kitölteni vagy a tp. 31. napján?

Figyelt kérdés
Köszönöm.
2021. aug. 4. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a kata miatti adófizetési kötelezettség szünetelése miatt kérdezed, akkor amikor eléred a 30 napot, az utána következő hónap X. napjáig kell beadni.
2021. aug. 4. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerinted mi értelme volt a válaszodnak?
2021. aug. 5. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy te nem tudod értelmezni, az nem engem minősít :) Amúgy is, először írd ki normálisan a kérdésedet, mielőtt beszólogatsz azoknak, akik segíteni akarnak.
2021. aug. 5. 15:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Betegállományt írtam, te pedig szüneteltetésről beszélsz. Én hol írtam arról, hogy a szüneteltetés lenne a kérdésemben? Az általad leírt X nap szerinted segítség? Vagy ez hó 10. lenne? Vagy milyen nap ez? Szép, vidám napot kívánok neked amúgy és azt, mindenki tudjon téged és mindig jól értelmezni még akkor is, ha más a szakmája és ezért nem kérdezi meg szakmai nyelven esetleg, mert nem ismeri ezen fogalmakat. Szerintem érthető volt a kérdésem és annak a kedves könyvelőnek is érthető volt, aki konkrét választ adott priviben. Ő értette, betegállományt írtam és a konkrét napot is meg tudta válaszolni. Örülök neki, hogy rajtad kívül vannak türelmes, empatikus könyvelők is, akik tudnak értelmezni. Jobb értelmezési gyakorlatot is kívánok neked.
2021. aug. 6. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szünetelésről beszéltem, hanem adófizetési kötelezettség szüneteléséről. Nem igyanaz a kettő. De örülök, ha megoldódott a problémád.
2021. aug. 6. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!