Olyankor mi van, ha valami fennakad a vámon, amit meghaladja a vámhatárt, viszont közben a teljes összeget visszafizette a feladó?
Ez komoly? Kaptál ingyen 34 font értékű cuccot, amiért kifizetted volna egyébként is a vámot, de most, hogy ingyen kaptad, már inkább nem fizetnéd ki...
Azt már nem is feltételezem, hogy szólsz majd az eladónak, hogy "hahó, megkaptam az árut, visszafizetném, mert te becsületes voltál, én is az akarok lenni és nem akarlak átverni".
Tetszik vagy sem, ki kell fizetned, mert nem ajándékba kaptad magánszemélytől, hanem cégtől rendelted és az értéke nem változott.
Nem érted. Benne van a szerződési feltételeikben hogy 30 napig ha nem kapom kézhez akkor visszatérítik az árát. Már 6 hét eltelt, reklamáltam és ennek megfelelően visszafizették.
Innentől meg de, kvázi ajándékba kaptam, és még nincs július 1. amikortól minden fillért vámolnak, tehát akkor most egy 0 Ft értékű csomagot fognak megvámolni? Érdekes lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!