Milyen helyzetben lehet az a cég amely még a minimálbéres béreket is alig bírja kiköhögni az embereinek?
Bár a saját vállalkozás rovatba tette de hála a jó istennek én csak néző vagyok...
A mai világban 111.000 ft nettó az mi? Semmi.
És ennek a cégnek még ezzel is komoly gondjai vannak úgy egy éve.
Késnek a bérek, van aki a szaros 111 nettóját 5 részletben kapja meg.
Az ilyen cég még minek működik?
"Mert vannak olyan senkiháziak, akik így is ott dolgoznak."
Hát ja, de a "senkiháziak" fogynak ám, mert még ők is pénzből élnek és amikor még a 100 nettócskáját se kapja meg, akkor még egy senkiházi is elfelejt bejönni másnap (megtörtént)
és új ember meg nincs, ennyiért ki jön már el. senki.
Mi lesz ha elfogynak a "senkiháziak"?
"Mi lesz ha elfogynak a "senkiháziak"?"
Na mi lesz vajon te észlény? :)
Ahhoz a 107065 nettóhoz a cég sokkal több kiadást (188370) köteles fizetni, ha fehéren csinálja. Forrás: [link]
Így már megterhelő lehet, főleg, ha a munkavállaló nem termeli ki a saját bérét sem.
Más kérdés, hogy a vállalkozás így mennyire életképes.
"Ahhoz a 107065 nettóhoz a cég sokkal több kiadást "
Légy erős: nem 107E a nettó minimál. Ha már hozzáböfögsz legalább ennyit tudjál ...
A linkelt forrásban ezt láttam, máshol 111 321 valóban. Szerencsére nem minimálbért keresek, ezért nem voltam tisztában a pontos összeggel, és valamelyik forrás ezek szerint téved.
A lényegen ez nem változtat. A te stílusod viszont minősíthetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!