Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van egy vállalkozási ötletem,...

Van egy vállalkozási ötletem, szerintetek megérné? (Románia)

Figyelt kérdés

Röviden abból állna, hogy házakat terveznék meg, minőséget, de olcsóbb kivitelezésből, majd keresnék egy vevőt. Lenne szerződésem egy építkező céggel, pár személy, plusz aki menedzseli őket, majd a vásárlótól kérnék előleget, és elkezdenék a munkát. A vásárló nekem fizetne, és én kifizetném a munkásokat, majd ami megmarad az enyém lenne.

Mik a buktatók? Megérné?

2021. júl. 9. 20:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

xswerdy szerintem nem érted a kérdést, mert nem ezt írja...

"Lenne szerződésem egy építkező céggel, pár személy, plusz aki menedzseli őket"

Mégis ki? A jóisten? :D

"Majd a vásárlótól kérnék előleget,"

Mire?

"A vásárló nekem fizetne, és én kifizetném a munkásokat, majd ami megmarad az enyém lenne."

Közvetíteni akar az építőcég és a vevő között?

Miért lenne erre igény? Akkor már keres a vevő egy építőcéget, vagy vesz a tetszésének megfelelő kész házat.

2021. júl. 19. 16:38
 22/25 xswerdy ***** válasza:
tényleg kicsit zavaros, de szerintem ő lenne a beruházó, úgy, hogy saját embere nincs, hanem megbíz építésvezetőt, meg egy, vagy több alvállalkozót, akik ténylegesen csinálnák a munkát. És a vevőnek alapvetően kész házat árulna.
2021. júl. 19. 18:36
 23/25 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy ez túl sok sebből vérzik, kezdem rosszul érezni magam, alapból az építkezeshez sem értek, így hiba lenne bármit is kezdeni ezzel. Tehát zárjuk le, ha akartok még dumálni róla lehet:), de privátban talán előnyösebb lenne.
2021. júl. 19. 19:05
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen kicsit inkompetens vagy a témában kérdező.

Előbb kicsit jobban kellene tájékozódnod ingatlan szakértőktől, vagy aki építőiparban mozog.

Néhány tanácsadásra szükséged lenne, hogy jobban átlásd, hogy működik ez, és hogy milyen szereplői vannak a teljes ingatlan szektornak.

2021. júl. 19. 19:13
 25/25 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok szakértő, csak picivel tájékozottabb.

előző voltam.

2021. júl. 19. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!