Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan jutottál túl anyagi...

Hogyan jutottál túl anyagi nehézségeken?

Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Számolgattam meg dolgoztam felváltva és kerestem jobb melót.
2021. máj. 24. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Elmentem dolgozni.
2021. máj. 24. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
főállás+másodállásban vállalkozás.. A pénzt meg nem feléltem, hanem félretettem és befektettem.
2021. máj. 24. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Munkáva, másodállással és türelemmel. Ja, meg lemondással.
2021. máj. 30. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

Elmentem egy karriertanácsadóhoz (az Egyetemünkön a volt hallgatóknak is ingyenes) ahol pár hét alatt "összeraktak": átneztük mibez értek, mik a tapasztalataim, preferenciáim. A tanulság az lett, hogy SOKKAL jobban fizető melókat érdemes megpályáznom. Bejött, másfélszer annyiért elmentem egy céghez.

Előtte minden (lemondás, számolgatás stb.) max a lelkiismeretemnek tett jót illetve lekötött egy időre. De pl. a lemondással csínján bánnék mert másfél év alatt, amióta elég jól keresek, buknak ki a csontvázak a szekrényből. Kb havi szinten van valami nagyobb költségem ami az elmúlt évek lemondása miatt adódik... ne luxus dolgokra gondolj hanem szemüveg, ruhák, lakás alap berendezései, háztartási eszközök stb... lemondás helyett, mellett fontos a szintentartás is és hogy amire kell, arra költs. Persze ha ég a ház van hogy nincs mit tenni

...

2021. jún. 6. 03:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a karriertanácsadó is feltalálta a langyos vizet.
2021. jún. 6. 06:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát figyu magamtól egyrészt nem palyáztam volna ilyen melókra, mert elvette volna az időt azoktól, amiket "biztosnak" tartottam. Másrészt ha el is jutottam volna jobb állások közelébe, simán elhajtottak volna mert nem voltam biztos a dolgomban. Mindez nekem egy fillérembe nem került... szóval nem biztos, hogy annyira langyos víz...
2021. jún. 6. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!