Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan adhatom ki a saját...

Hogyan adhatom ki a saját könyvem?

Figyelt kérdés
most írok egy lovas könyvet. kb. 100-140 oldalasra tervezem. Most még csak 8 oldal van. de most kezdtem el pár hete. szeintem nem rossz a sztori. előre is köszii.:)
2010. aug. 22. 19:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
én is most írom az első könyvem,nem vagyok pontosan képben,hogy ebben a körben hogy s,mint megy,de remélem,hogy egyszer ki lesz adva:)az előző kommentelők azt írták,hogy csak Twilight és társaihoz hasonló könyveket adnak ki...Hát erre csak azt tudom mondani,hogy ez van.Eree van kereslet,a mai generációk ilyenek:DÉn is misztikus témájú könyvet írok.
2011. febr. 22. 15:20
 12/14 anonim válasza:
egyébként szerintem nem kéne így ítélkeznetek a kérdező fölött,mivel fogalmatok sincs,hogy milyen a személyisége,arról pedig pláne nincs egy komment után,hogy milyen a helyesírása;)szóval nem tudom ti hány évesek vagytok,de én 14 évesen azt tudom erre mondani,hogy ez bölcsödés szint.Azzal pedig,hogy bunkó baromként viselkedtek,csak magatokat tűntetitek fel rossz színben.De ez is mindenkinek szíve joga.
2011. febr. 22. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én hozzászolásomat elég jól leszóltad és kivesézted. De most komolyan, inkább itt kérdezgetsz, mint google kiadó, ehhez igazán nincs mit hozzáfűzni. Mi is csak így tudjuk megtalálni, erre meg te is képes vagy.

Azt nem tudom, hogy ír a kérdező, de a hozzáállása elég gáz.

2011. febr. 22. 20:19
 14/14 anonim válasza:

[link]

Itt kiadók egész gyűjteményét találod. :) Amúgy remélem, hogy tényleg csak így, az interneten ilyen a helyesírásod. ;)

2011. júl. 3. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!