Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan adhatom ki a saját...

Hogyan adhatom ki a saját könyvem?

Figyelt kérdés
most írok egy lovas könyvet. kb. 100-140 oldalasra tervezem. Most még csak 8 oldal van. de most kezdtem el pár hete. szeintem nem rossz a sztori. előre is köszii.:)
2010. aug. 22. 19:20
1 2
 1/14 anonim válasza:
)
2010. aug. 22. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
házalni kell a kiadóknál.ha jónak ítélik akkor ki lesz adva
2010. aug. 26. 17:15
 3/14 A kérdező kommentje:
és nem tudtok egy ojan oldalt/email címet ahova írhatnáák?
2010. aug. 27. 11:17
 4/14 anonim ***** válasza:
a kiadóknak is vannak honlapjaik....
2010. aug. 27. 16:23
 5/14 A kérdező kommentje:
ti melyiket ajánlanátok?ja ha tudtook linkeljetek.:D thx:D
2010. aug. 28. 19:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, de totál el vagy tájolva, azt hiszem. Ez nem úgy működik, hogy odaviszed a könyvet, ők meg kiadják. Az első azt mondja, hogy nem, a második, hogy bocs, de nem, a harmadik esetleg beleolvas és visszaadja, a negyedik épp tönkremenőben van a válság miatt... gondolj bele, a Harry Potterrel ha jól tudom, évekig házalt a kiadóknál a szerző, mire valaki megszánta és kiadta a könyvét. Pedig a könyv jó. Csak ez önmagában nem elég.

Szóval szerintem ne azt várd, hogy melyiket ajánljuk. Inkább állj neki már most összeírni a listát a kiadókról. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ez van..

2010. szept. 15. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen rossz helyesírással kötve hiszem, hogy kiadnák a könyvedet. "ojan", vessző sehol, inkább azzal kéne foglalkozni. És igen, kutatni a kiadókat, de gyanús, hogy még neked kell majd fizetned a kiadásért.
2010. szept. 16. 15:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Gondolom, 18 év alatti, és lány vagy.
2010. szept. 16. 15:34
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolkók előre megmondom, hogy nem vagyok hülye... amióta tudok írni azóta szeretek ijen történeteket írni... fogalmazásból pedig nagyon jó vagyok és sosincs vessző hibám... Ha azt hiszed el vagyok tájolva akkor nagyon rosszul hiszed... és ezt én is mind tudom.. ma meg nem jön össze akkor is legalább lesz mit olvasnom...

"Ez nem úgy működik, hogy odaviszed a könyvet, ők meg kiadják. Az első azt mondja, hogy nem, a második, hogy bocs, de nem, a harmadik esetleg beleolvas és visszaadja, a negyedik épp tönkremenőben van a válság miatt..."

figyeljetek én csak linket vagy ijesmit kértem.. a kritika erősít csak... nem veszthetek semmit... egy kurv@ linket küldjetek máár...

gondolj bele, a Harry Potterrel ha jól tudom, évekig házalt a kiadóknál a szerző, mire valaki megszánta és kiadta a könyvét. Pedig a könyv jó. Csak ez önmagában nem elég.

Látod ez arra a bizonyíték hogy lehet..:)

Szóval szerintem ne azt várd, hogy melyiket ajánljuk. Inkább állj neki már most összeírni a listát a kiadókról. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ez van..

Nyugi máár én csak egy hüülye linket kértem...

És egy kvaa linket kértem.:) Amúgy köszi nektek.:) Ja és kérlek titeket ha nem ismertek ne ítéljétek meg, hoogy tudok fogalmazni... de ha kell küldök egy oldalt és majd meglátood... na asszem csak ennyi.:) ja és kérhetnék egy LINKEEEEEET?

2010. szept. 16. 16:14
 10/14 A kérdező kommentje:

És attóól hogy méég én itt így írok attól még a könyvem nem így fog szólni....

Eccer vóót hóónem vóót...

2010. szept. 16. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!