2 millió euróval milyen befektetést vagy vállalkozást lehetne csinálni, ami szépen hozna is visszafelé?
Németben élek.Pár hónapja szerencsém volt.Érdemes ebből az összegből hazaköltözni, itthon csinálni valamit?
Vagy itt kinn valami kisebb vállalkozást csinálni?
Na jó, mondjuk olyan egyszerű vagyok, hogy ezt el is hiszem.
Ez mai árfolyamon, 700+M forint! Annyiból minek akarsz vállalkozni?
Pláne annyi ésszel, hogy ezt itt kérdezd meg a Gyakorin, mert még arról sincs lövésed sem, hogy merre indulj el.
Megkérdeztem már több üzleti fórumon is.
Amúgy meg minek fizessek üzleti tanácsadónak, ha mások pl tudnak életképes ötleteket írni.
Ezért kérdeztem.
Anyuéknak adok belőle egy picit, és ennyi, a többi marad nekem.
Akit megkérdeztem üzleti tanácsadót, nem 10ezret kért, ahogy írod.
100 ezer ft eseti díj,tájékoztatásra,üzleti modell ismertetésre.
Órabér utána 35 e ft, ami személyes konzultációt jelent, és a további lehetőségek átbeszélését.
Na ezért szerintem magyarban még elég sokat dolgoznak az emberek, ennyi pénzért, minthogy valakinek pár órára csak úgy kifizessem.
Több ötletem van, más fórumokon is mondtak dolgokat, gondoltam itt is megkérdezem, hátha valaki ír.
1. neked köszönöm, de érdemi segítség nem nagyon hangzott el.
4.-re.
Nnnnneeeeeeeeeeeeeee!!!
Ne égesd már magad te, 700M+ pénznél cigánykodsz 2-300.000 forinton?
(Anyud nem engedett suliba, hogy ilyeneket találsz ki, és itt trollkodsz?)
Mivel egész életemben keményen dolgoztam, az nem azt jelenti ha pénzhez jutok, el is szórom gyorsan.
Megakarom fogni, hogy sokáig elég legyen.Azért akarok valami olyanba fektetni, ami sokat hoz, és élvezni is tudom, nem csak áll benne a pénzem.
52 éves vagyok.
8as, nem 100 ezerbe kerülne, az csak az első tanácsadás díja, utána a konzultáció órnként 35 ezer ft, nekem sok.
Ne azt nézd mennyim van most mert szerencsém volt, hanem hogy mennyire leakarják húzni az embert.
Inkább pár üzleti fórumra felregisztráltam és ott nézek tanácsok után, ez ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!