Milyen vállalkozást érdemes csinálni Magyarországon? Egyáltalán van értelme Magyarországon általános értelemben véve vállalkozni?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy az átlag vállalkozó jó esetben annyit tudott elérni, hogy nem más alatt dolgozik, hanem a saját maga főnöke plusz valamivel több pénzt keres (400-600ezer tiszta profit), mint egy átlag alkalmazott, cserébe folyamatosan ezzel foglalkozik, minden felelősség rá nehezedik és a többség állandó kockázatot is vállal... Mit gondoltok?2021. ápr. 7. 15:40
21/22 anonim válasza:
Nem lettem átverve. Ennyi volt az ár táblázatban is. Három gyökeres fog. Amúgy az volt vagy három kezelés mire a gyulladást le tudta róla húzni. Utána ideiglenes gyökér tömés majd tartós gyökér tömés ideiglenes fedő töméssel majd utána végleges fedő tömés. Az ár táblázatban előre benne volt hogy mi mennyi. De inkább fizetek ki egy fogorvosnál 90 ezret mint egy fodrásznál. 7-es voltam
22/22 anonim válasza:
10-nek: nem inkább egy elképzelés kellene arról, hogy mivel is akar foglalkozni a mindenhez IS értő kérdező?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!