Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást érdemes...

Milyen vállalkozást érdemes csinálni Magyarországon? Egyáltalán van értelme Magyarországon általános értelemben véve vállalkozni?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy az átlag vállalkozó jó esetben annyit tudott elérni, hogy nem más alatt dolgozik, hanem a saját maga főnöke plusz valamivel több pénzt keres (400-600ezer tiszta profit), mint egy átlag alkalmazott, cserébe folyamatosan ezzel foglalkozik, minden felelősség rá nehezedik és a többség állandó kockázatot is vállal... Mit gondoltok?

2021. ápr. 7. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Vállalkozást egy probléma, vagy egy probléma-csoport köré érdemes építeni. Addig, amíg az embereknek lesznek problémáik (és fizetnének is azért, hogy ezt valaki megoldja számukra), mindig érdemes lesz vállalkozást alapítani akár Magyarországon, akár a nagyvilágban. Először nyilván nem árt felmérni, hogy mekkora ez a probléma és mennyi pénzt is hajlandóak a megoldásáért fizetni az emberek. Ha nem jön ki a matek, akkor nem érdemes belevágni.

A 4-600 ezer Forint is egy szint, de ne feledd, hogy nem csak az létezik, amit a szemeddel látsz, vagy aki az ismerősi körödben van! Van, aki tisztességes úton keres többmillió Forintot havonta Magyarországon. Egy autószerelő ismerősöm például havi 1,5 millió Forintot keres átlagosan. Na jó, ő mondjuk 30 éve benne van a szakmában, szóval az ő településén mindenki hozzá viszi az autóját javíttatni.

Az sem mindegy, milyen vállalkozóról beszélünk. Javaslom a Cashflow-négyszög című könyvet. Jelentős különbség van aktív, passzív és portfóliós jövedelem között - és e három közül csak az egyik tesz gazdaggá.

2021. ápr. 7. 21:04
 12/22 anonim ***** válasza:
43%
Legyél asztalos vállallozó
2021. ápr. 7. 21:12
 13/22 anonim ***** válasza:
*vállalkozó
2021. ápr. 7. 21:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Meglepve tapasztalom, hogy segítőkész és építőjellegű válaszokat is kapok. Köszönöm szépen! :)
2021. ápr. 7. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Duguláselhárítás, konyhabútor asztalos mindíg megy!
2021. ápr. 8. 13:31
 16/22 (:Puszedli :) válasza:
A 10 és 11essel értek egyet.
2021. ápr. 11. 12:10
 17/22 anonim ***** válasza:
24%

Fodrász, milliókat keresnek. Itt a gyakorin amúgy is minden második kérdező fodrász, vagy az akar lenni mert ismer rengeteg milliomos fodrászt.

Már nem a fogorvos a menő, nem az keres jól (csak megjegyzem nekem egy fogat csinált 90 ezerért 15 éve. Sima fehér tömés semmi extra)

Tehát már nem az számít jó szakembernek, hanem a fodrász, borbély, manikűr pedikűr, anyámtyúkja. A gyakori tele van velük.

Vagy ugyan az a pár ember trolkodja tele az egész oldalt.

2021. ápr. 19. 20:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Valószínűbb az utóbbi. :)

2021. ápr. 19. 21:39
 19/22 anonim ***** válasza:
27%

Le is pontoztak rendesen. Úgy látszik fáj az igazság.

#17-voltam

2021. ápr. 24. 03:05
 20/22 Thunderfairy ***** válasza:
Kedves 17-es. Ha te 90 000-ért tömettél 1 fogat azzal a fehér töméssel akkor csunyán át lettél verve. Körűbelűl ha jól emlékszem nekem 6000 Ft volt úgyanez a fajta fehér tömés. Nem privát orvos csinálta nekem.
2021. júl. 28. 14:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!