Az barátom vállalkozásfejlesztőként szeretne egy vállalkozást indítani, hogy kutassa fel megfelelően a cégeket?
Nyílván a hideghívás nem opció, az email sem, mert egy komolyabb cég amúgy is spambe teszi egyből azt az emailt.
Eleinte ő lenne meg egy olyan, aki felkutatja ezeket a cégeket, viszont nem ért az értékesítéshez. Ebben kellene segíteni, sajnos B2B alapon elég nehéz a dolog.
Ha esetleg fontos, miket szeretne csinálni, akkor leírom majd kérésre.
Nem induló vállalkozásoknak segít.
-Üzleti folyamatok automatizálása
-Késztermékek értékesítése (ezek fejlesztése van folyamatban)
-Riport készítés és ezek kimutatása.
Input adatokból különböző diagrammok, kimutatások, elemzések készítése.
-interaktív táblázatok.
-Excel középhaladói szinten való oktatása.
Itt már egy ideje működő cégekről van szó. Remélem világos.
Nem mindent írtam le, ez még folyamatban van. De a lényeg, hogy erről lenne szó.
Emberek, egy vállalkozásfejlesztő is specifikusan dolgozik, mint mondjuk egy vegyészmérnök. Nem kell mindenhez értenie, csak ami a szakmai iránya megkövetel tőle.
Nem is akar induló vállalkozásokkal foglalkozni.
Amúgy jelenleg épp most rakja össze az egészet, és gondolkodok az értékesítés folyamatán, csak azt hittem, kapok innen pár tanácsot, amivel segíthetek neki. De csak a szokásos magyar böszmeséget látom itt, meg a lehurrogást. Ő legalább akar valamit alkotni, a többieknek a trollkodáson kívül nem sok értelme lehet a létezésüknek ;)
Köszi a nagy semmit.
12-es!
Olyan vállalkozásfejlesztő, aki nem rakott le még egy diplomát marketing szakirányon, olyan.
Ő nem akar az értékesítésben aktívan részt venni, hanem a háttérben dolgozna. Erre kellene egy kapcsolattartó neki, erről szól a kérdés!
Hm, igazad van. Szerintem is muszáj egy olyan ember, akinek ez a szakiránya. Ő már a kapcsolattartás kialakításában és folyamatában is jártas lenne.
Köszönöm, átadom neki :)
Ebből meg lehet élni?
Van aki ilyet keres?
Vagy Én nem értem mit csinál egy vállalkozás fejlesztő. Pedig olvasni tudok...elolvastam amit írt a kérdező
"Üzleti folyamatok automatizálása
-Késztermékek értékesítése (ezek fejlesztése van folyamatban)
-Riport készítés és ezek kimutatása.
Input adatokból különböző diagrammok, kimutatások, elemzések készítése.
-interaktív táblázatok."
....de mégse értem.
Közbe meg most látom, hogy a magyarokat azért tudod szidni
"De csak a szokásos magyar böszmeséget látom itt, meg a lehurrogást."
Most komolyan minket bántasz mert a barátod nem ért ahhoz amit csinál? Vagyis értené de nincs rá kereslet...Vagy kereslet lenne de az ügyfelek és a szolgáltató nem találják meg egymást? Vagy mi van ? Nem is nagyon értem...
Most erről Mi tehetünk?
Egyébként a #19-es voltam. Csak beírtam megint mert láttam hogy meg lettek szólítva a magyarok. Persze negatív értelembe.
Amit a 19-es hsz- Ben idézőjelbe tettem azt ha leírod úgy hogy meg is értem, akkor talán válaszolni is tudok rá. Bár erre kb 0,1%-ék az esély.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!