Hogyan indítanál újra egy vállalkozást a járvány után?
Pontosítok: hogyan kezdenétek újra egy kisvállalkozást a járványhelyzet után?
Az a bajom, hogy nem tudok milyen vonal mentén elindulni sajnos.
Például képzeld bele magad egy étterem vezető helyébe! Akár meg is kereshet 1-2-t, biztos szívesen belemerülnek a témába.
Verseny lesz, még nagyobb, a vendégekért. Milyen biztonsági előírásokat kell majd betartani? Ugyanaz marad a célközönség? Milyen támogatást kaphat, ha kap egyáltalán a cég? Esetleg több lábra áll a vállalkozás, olyanba is belefog, ami nem vendéglátással kapcsolatos?
Ez így túl általános.
Képzelj el egy konkrét vállalkozás valamilyen területen, amelyre némi rálátásod van. Nyilván olyat, amelyet érintett a korlátozás.
Milyen új helyzet állt elő a járvány utáni időszakban? Hogyan viselkedhetnek a régi ügyfelek? Hogyan lehet újakat szerezni?
Mit kell másként csinálni, mint régen? Mit nem?
Milyen innovációra adnak lehetőséget a járvány alatt tapasztaltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!