Valahol szomorú ha egy 1902 óta azonos helyen folyamatosan üzemelő étterem a mai nappal végleg feladta? Azok után hogy túlélte az I. II. VH-t 56-ot rendszerváltást?
Az online rendelős kiszállítós baromkodás ment tavaly március óta, de ráfizetést termelt nem hasznot. Az utolsó tartalék is elfogyott, a mai nappal kampó végleg.
Azért túlélte az I. VH-t a II. VH-t Budapest ostromát, 56-ot, stb stb a rendszerváltást is. A XX. sz. a zsebében volt. De ez a műbaromkodás a covid körül már neki is sok volt.
:D
De megszakad az "1902 óta egy napot se voltunk zárva"
És te ezt komolyan el is hiszed?
Hogyan ellenőriznéd le, hogy ez az állítás igaz? :D :D
"A vendéglátósok,boltosok nem mentek 15.én tüntetni,összefogásra képtelen banda,eddig eggyütt tudtam érezni velük,de most már azt mondom megérdemlik!"
Szerintem kapcsold ki a TV-t, és lapozd fel a közlönyöket.
Minek tüntetnének, ha 70% os bértámogatást kapott az egész szektor, az önkormányzati bérleményű üzlethelyiségek bérleti díját elengedték, továbbá ha már be lett fizetve akkor az önkormányzat köteles visszafizetni, illetve márciustól országnyitásig nem kell járulékot sem fizetnie a vendéglátó vállalkozásnak?
Mindenki átállt kiszállításra, és inkább dolgoznak, ezért nem mentek tüntetni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!