Én, mint a kft ügyvezetője, a fizetésemet elkölthetem a kft-s bankkártyáról?
11-es köszönöm, hogy kultúráltan válaszoltál! Ha már megtörtént a baj, mit lehet tenni?
12-es az előbb már írtam a könyvelőről. Az ügyvéd és a könyvelő egymáshoz küldözget, amikor szeretnék valamit. Kb mint mikor a gyerek kér valamit anyától, amira anya azt mondja kérdezd meg apádat, aztán apa azt mondja, kérdezd meg anyádat. 🤦♂️
A kérdezőnek sem egyéni vállalkozása sem kft-je nincs, különben ezeket a dolgokat alapból tudná.
Egyéni vállalkozás tényleg lazább hisz csak a teljes vagyonoddal felelsz a kft törzstőkéjéhez viszonyítva.
#14 vagyok. Írjatok egy bevételi pénztárbizonylatot hogy visszafizetted a kft kasszájába a magáncélra elköltött összeget és probléma megoldva.
Aztán sürgősen keress egy normális könyvelőt.
13: sürgősen válts könyvelőt, ha ennyit nem tud!!!!
Mert könnyen kiderülhet, hogy más fontos dolgot sem ismer... Ami miatt te ütheted meg a bokádat.
15: simán lekönyvelt egy olyan számlát, ami nem a cég nevére volt kiállítva...???
Húha....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!