Én, mint a kft ügyvezetője, a fizetésemet elkölthetem a kft-s bankkártyáról?
kérdező, ennyire nem értesz a vállalkozáshoz?? Miért nem a könyvelődet kérdezed meg amúgy...?
Vagy csak fejben vagy vállalkozó?
.... folytatom, természetesen az #1-nél a pont!
Ez az alap! Ezt illene tudni mindenkinek.
#4: ezt most tényleg komolyan kérdezed...???
Húha.....
a FIZETÉSED mit keres a cég bankszámláján? Pont az a lényege a fizetésnek, hogy KIfizeted saját magadnak vagy KP-ban vagy utalással. Nem lehet a fizetésed a cég számláján...
#5-ös, igen képzeld el, ennyire nem értek hozzá, mivel eddig egyéni vállakozó voltam, ott nyilván lazábbak a dolgok. Most alakult a kft, és az ügyvéd és a könyvelő is csak lecibálja a pénzt, aztán segíteni meg annyira terhes nekik.
#8-as, a fizetésem azt keresi a bankszámlán, hogy nyilván ha kifizetik a munkát, akkor az a bankszámlára érkezik. Amiből tudjuk jól, mi mindent ki kell fizetni, aztán még a banki dolgok is 8000ft-ba kerültek a múlt hónapban. Csak az, hogy leveszem az emberek fizetését a kártyáról, elutalom a járulékokat, sms díjak. Hát azzal akartam spórolni, hogy a kártyával vásárolok, mert csak az van ingyen.
De ha valaki nem tud valamit, miért egyből hülyézni kell, a segítség helyett? Mindenki úgy jött a világra, hogy tudott mindent? Vagy esetleg nektek is elmondta valaki?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!