Szeretnél marketing tananyagokat cserélgetni? Leginkább Social Media
Figyelt kérdés
Van csomó tananyagom, biztos másnak is, jó lenne cserélgetni, mert most nincs pénzem újra, de fejlődni szeretnék2021. márc. 3. 14:56
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a neten nem talalnal millio egy ingyenes marketing kurzust/kepzest
2/10 A kérdező kommentje:
Már kivégeztem őket és fizetőseket is vettem, de szerintem ez egyértelmű, leírtam
2021. márc. 3. 15:53
4/10 A kérdező kommentje:
gonosz:(
2021. márc. 16. 14:33
6/10 anonim válasza:
Magyar nyelven vagy angolul? Elsősorban angolul vannak anyagaim, rengeteg ebook, stb.
7/10 A kérdező kommentje:
Inkább magyar :) Nekem csak magyar van!
2021. jún. 25. 11:07
8/10 anonim válasza:
Magyarul szinte semmi sincs. :/ Az instaprojekt ingyenes tartalmait láttad már? Egy egész jó egyórás instagramos és facebook marketinges videójuk van.
9/10 anonim válasza:
Még néhány brand, akiknél az ingyenes tartalmak, facebook posztok és csoportok is sokat segíthetnek:
Brandbirds, Zsolya communication, Minner, Designmentor, Kónya Bea(Instagram marketing tudatosan csoport fb), KKV Marketing csoport (fb)
10/10 A kérdező kommentje:
Igen köszi, többségét követem, azóta már lett OMA tananyagom is, ezenkívül Marketing Commando, Hirdetéstár :)
2021. jún. 25. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!