Ajánlanátok blog szövegírót olcsón?
Figyelt kérdés
1 Ft/leütésre gondoltam2021. jan. 31. 21:14
2/13 anonim válasza:
Sehol! Max valami kezdő diákot fogsz megtalálni.. de szerintem 1Ft-ért még azok se dolgoznak + amit írni fog, abban nem lesz köszönet.
3/13 A kérdező kommentje:
Táplálkozás, tápanyagok.
Lehet, de valakinek jó ugródeszka gyakorlásra ha csillapíthatatlanak az ujjai és írni szeretne.
1,5-2 Ft-ért br vannak a piacon szamlakepes szövegírók.
2021. jan. 31. 21:57
4/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de egy átlagos blogbejegyzés 3000-4000 karakter, senki nem fog neked annyiért számlaképesen 2-3 óra kutatómunkát beleölni.
5-10 forint/ karakter körül van az az ár, ami reális lehet egy kezdőnek.
Aki gyakorolni akar, az indít saját blogot.
Nekem is van ilyen tevékenységi köröm, de 1 forintért nem vállalok ilyet. Ennek majdnem 3x osáért írtam baráti áron haveroknak szakdolgozatot.
5/13 anonim válasza:
3ft a nagyon nagyon minimum. Én mondjuk flekkben számolok, mert nekem szakmám az újságírás, az 1500 karakter, azt szoktam 5ezerért.
7/13 anonim válasza:
Ott van elbszva, hogy rengetegen nem olvasnak...
8/13 A kérdező kommentje:
Kétségtelen, hogy a videós tartalmaké a jövő. Viszont az írás ad el.
2021. febr. 5. 14:10
9/13 anonim válasza:
És ott is el van baszva h itt keresel szövegírót 1ft/karakterért :D ilyen árért csak szerencsétlent találsz.
10/13 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek.
2021. febr. 5. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!