Mennyit hasznot hozhat egy kisebb hamburgerező ?
Egy kisebb hely megvétele utána befektetésként. 3-5 asztal bent 2-4 asztal kint a teraszon. Egy kisebb balaton parti településen (északi parton) közel a strandhoz de településen belül.
Egy rosszabb forgalom esetén ? És nagyon jó forgalom esetén ?
Nem igazán találok sehol olyan cikkeket ami alapján meglehetne állapítani egy legjobb és legrosszabb esetet mit vállalkozási ötlet.
Nem is igazán vagyok otthon a témában, csak igazán érdekel, hogy mivel lehet számolni. Megéri egy ilyenbe pénzt rakni vagy nem. Nyilván tekintsük el a koronás helyzetet most.
Szerintem ha itt vársz erre választ akkor nem leszel benne sikeres.
Vendéglátásba csak olyannak érdemes belevágni aki évek óta tudja, hogy mi ez. Kezdőként nem érdemes a vendéglátással foglalkozni, előbb fejleszd magad. Van egy ismerősöm aki húzott már fel pizzériárt a nulláról, és úgy, hogy 20 év vendéglátás van mögötte, és azt mondta nekem, hogy még így is rohadt nehéz volt.
Ha nem egy forgalmas helyen van,akkor nem, főleg ha csak az lenne. Kalkulálj,kb hány db-ot tudnál eladni egy nap?
Attól is függ,környéken van-e hasonló?
Ma beszélgettem egy nővel,Tesco parkolóban van büféje nagyon nagy választékkal 60 és 120 között árul naponta, ez ugye változó.
Dolgozó bére,rezsi,kiadások mindent számolj be a kiadásokba és úgy osszál-szorozzál.
Munkaerő van csak legtöbb sík hülye.
Megbízhatatlanok, vagy jönnek melózni vagy nem, lopnak, csalnak,analfabéták.Nagyon nehéz jó munkaerőt találni,inkább én így mondanám.
Maradjunk annyiban, hogy a vendéglátás nagyon az alja.
Nincsenek ünnepek, se hétvégék, alulfizetett.
A magyar munkaadókról nem is beszélve akik többsége bejelent 4 órába és 12 órázol végig a nyáron. Elég sok helyen megfordultam már, de még normális szakáccsal nem találkoztam akik ne lett volna alkohol vagy drog problémáik. Arról nem is beszélve, hogy feltehetőleg egy lyukba leszel összezárva néhány emberrel.
Normális ember nem vágyik iylen körülményekre.
Nem is csoda, hogy az alja marad csak az ilyen munkákra.
Attól függ, hogy hol van, mennyire ismerik ott a Balázskát, mennyit iszol meló közben, elég józan vagy-e a kinyitáshoz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!