Mik az előnyei és hátrányai egy cég megszüntetésének?
Adja inkább el, jobban jár.
Mennyi az eredménytartalék? Mennyi a házipénztár? Eszközök?
Vegyél ki mindent belőle legálisan és úgy hogy mínuszba ne kerüljön se a mérleg, de még a bankszámla se. Köztartozás meg egyáltalán semmilyen tartozás ne legyen és legálisan add el!
Attól a pillanattól hogy nem te vagy a tulaj illetve az ügyvezető, semmilyen felelősség nem terhel.
Pályázatok miatt másnak pedig jól jöhet a régi tiszta múltú cég.
Ez legális.
A megszüntetés idő és költség lenne így pedig keresel rajta, igaz nem vagyonokat.
Mindenki jól jár.
A mérleg nemigen tud mínuszba menni:)
És amúgy de, eladás után is ugyanúgy van felelőssége. Az eladás előtti időszakban rltörtént dolgokért ugyanúgy ő a felelős mint eddig.
Jaj hát nem erről beszéltem...
Azért persze hogy felelős de ami utána történik azért nem. Erre írtam hogy nem kell tőle tartani hogy eladja. Utána bármit is csinálnak vele.
Azt hittem egyértelmű.
Hogy ne tudna mínuszos lenni a mérleg? Mit beszélsz?
Ha a tartozik oldal meghaladja követel oldalt.
És gondolom te pontoztál le ezzel a szakértelemmel.
Attól függ, hogy egyszeres, vagy kettős könyvvitel szerint kell könyvelni a céget.
Nomeg attól is, hogy az a lóvé, ami az eredménytartalékba van könyvelve, az a lóvé ott van-e készpénzben a pénztárban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!