Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Az olyan boltoknál ahol az...

Az olyan boltoknál ahol az utcán vannak a zöldség-és gyümölcsáruk, mi a biztosíték arra hogy nem lopkodnak belöle a ragadós kezüek?

Figyelt kérdés
Sok kisboltnal az utcafronton vannak a zoldsegek, a kerdesben ezekre a boltokra gondolok, ahol a penztaros nem feltetlenul latja ha valaki netan elemelne par darab almat, illetve mire kiszalad a boltbol, a tolvaj mar messze jar. A kerdest unalombol teszem fel, meghat meg senki nem kerdezte itt meg, engem meg foglalkoztatnak az ilyen trivialis dolgok. A valaszokat elore is koszonom.
2021. febr. 18. 17:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok....

"Gyerekek ként többet szedtünk mint némelyik felnőtt"

Ezt úgy akartam írni, hogy gyerekekként többet szedtünk mint némelyik LUSTA felnőtt.

Mert volt aki csak azt számolta , hogy hány barack fér a vederbe. Szedett is összesen egész nap kettővel. Nem is azért ment ki hanem mert leült a fa tövébe és lehetett inni. A felesége meg úgy tudta hogy hű de szedi a barackot. Voltak idősebbek is azok már nem bírtak annyira menni a konténerhez mi gyerekek vittük oda mi öntöttük bele. Egyik kezünkbe a mi vödrünk volt a másikba meg azé aki megkért hogy akkor vigyük már el az övét is. Mi egyébként is így mentünk hogy segítünk aki nem bír, mert ők voltak a kísérőink. Mert olyan gyerek nem dolgozhatott akivel nem volt kísérő. Ez kb 25 éve volt. Ugye a faluba mindenki ismer mindenkit. És így a szülök nem idegenre bízták a gyereket, meg mi is ismertünk mindenkit

2021. ápr. 7. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!