Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehet partnereket találni?

Hogyan lehet partnereket találni?

Figyelt kérdés
Ha nekem vannak egyedi termékeim amiket legyártatok akkor ehhez tehát én mint beszállító hogyan kereshetek fel ezekhez partnereket cégeket akikkel tudok szerződést kötni mint beszállító hogy minden hónapban x-mennyiséget biztosítok nekik. Sajnos kapcsolataim nem sok van így meg nagyon nehéz. Ezért kérném hogy csak az válaszoljon aki ilyet vagy hasonló dolgokat csinál és tud nekem ehhez ötletet adni hogy hol kell ilyen kapcsolatokat keresni hozzá.
2021. febr. 14. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja, egy pro tipp. Ha neked valami új és egyedi terméked van, akkor a lőtéri kutya nem fog olyan szerződést kötni veled, hogy te x időközönként szállítasz x mennyiséget. Mert mégis mi a garancia, hogy beválik a terméked és venni fogják az emberek?

Ez úgy szokott működni, hogy ha egyáltalán valakit sikerül meggyőznöd, akkor vásárol x mennyiséget és ha jól fogy nála, majd ő keresni fog, hogy kell neki még.

2021. febr. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!