Tudtok mondani helyeket ahol csak simán lehet beszélgető partnereket találni?
Figyelt kérdés
Milyen oldalak vannak ahol találhatok szinte minden témában nyitott embereket? Főleg lányokra gondolok. Engem főleg gaming/anime téma fog meg de bármiről szívesen elbeszélgetek ha van egy értelmes beszédpartner. 16/f2018. dec. 25. 22:04
1/13 A kérdező kommentje:
A fogalmazást elrontottam most nézem, siettem kicsit szóval bocsi, de a lényeg, hogy érthető.
2018. dec. 25. 22:34
2/13 anonim válasza:
itt is lehet :D bár normális kevés van
3/13 A kérdező kommentje:
Itt hogyan? Senkiről se tudni, hogy fiú vagy lány, illetve, hogy hány éves. Vagy pont az ilyen kérdések alá gyűlnek az ilyen emberek?
2018. dec. 25. 22:54
4/13 anonim válasza:
beszélgettek, aztán megismeritek egymást, de azt itt lévők nagy része hamar lekopik, meg privátban azért csak látod, h ki kicsoda. ennyi rizikó van minden chatoldalon :DD
5/13 A kérdező kommentje:
Rosszul kérdeztem ezek szerint. Azt értem, hogy maga az egész rizikós de az embert hogy találom meg akivel beszélgetek? Kezdjek el más kérdésekben olyan választ keresni hogy blablabla 16/l és írjak rá vagy most érted..?
2018. dec. 25. 23:03
6/13 anonim válasza:
Anotalk, bár ott sok a kamus, de azért meg lehet próbálni.
7/13 A kérdező kommentje:
Anotalkot kihagyom, túl sok rosszat hallottam már arról.
2018. dec. 26. 03:06
8/13 anonim válasza:
facebook-on belépsz ilyen témájú csoportokba például. az a legbiztosabb.
9/13 anonim válasza:
Esetleg animesddicts-on vagy más animés oldalon is lehet beszélgetni. Bár még soha nem próbáltam, csak láttam, hogy sokan jókat beszélgetnek.
10/13 anonim válasza:
Nekem írhat aki akar :D lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!