Hogyan lehet partnereket találni?
Piackutatás nélkül gyártatsz?
2021. febr. 14. 21:20
Ehhez tudni kéne, hogy milyen terméked van. Hiába írom le a kézműves sör webshopokat, ha te agyag edényeket gyártasz.
2021. febr. 14. 22:46
3/11 A kérdező kommentje:
Pont ez a kérdésem ha mögé néznétek. Partnert keresnék hogy elöszőr is küldjek neki egy termékkatalógust és ha tetszik neki akkor leszek a beszállítója. De kiknek lehet küldeni termékkatalógust? Kiket lehet ezzel kapcsolatban keresni? Ilyen válaszokra vártam volna.
4/11 A kérdező kommentje:
Az hogy én megírom hogy van mondjuk egy egyedi korsóm akkor ahhoz hol találjak olyan nagy- vagy kiskereskedelmi cégeket akiknek elküldhetném mondjuk a egyedi korsók katalógusomat mondjuk. De nyilván nem korsót árulok, nem szeretném itt leirni hogy mit árulok de példának ez jó volt.
Olyan cégeknek, akik korsókat árulnak? :D
Mit nem lehet ezen érteni? Nyilván a terméktől függ, hogy melyik cégeket érdekelhet.
2021. febr. 14. 23:00
6/11 A kérdező kommentje:
De hogy keressem fel őket? Vagy hol találok? Vagy random írjak le webshopokra webáruházakra kiskereskedelmi cég ügyvezetőire hogy én x terméket árulok és kell-e nekik vagy érdeklik őket a termékeim? vagy erre mi a legjobb? Ilyen válaszokat várnék nem visszakérdezéseket.
Muszáj visszakérdeznem, hogy megértsem mi a francot akarsz. Maradjunk a korsó példánál. Beírod a google-be, hogy sörös pohár webshop. Kiad csomó webshopot, akik árulnak ilyet. Írsz nekik egy emailt (semmiképp sem fb üzenetet). Mi ebben a bonyolult?
2021. febr. 14. 23:12
Kérdező, szerintem neked nem kéne feltétlenül vállalkozónak lenned...
Ha ennyire nem vagy önálló, akkor menj el dolgozni alkalmazottnak, ahol megmondják, hogy mit és hogyan kell csinálni.
2021. febr. 15. 09:33
#7: az a baj, hogy a fiatalok valamiért nem is ismerik a google-t.
Nézd meg, a GYK-s kérdések kb. 70%-a fölöslegessé válna, ha használnák a keresőt.
Ja, persze, akkor ki kell szűrni a gagyi válaszokat, meg el is kell olvasni a találatokat, hogy ki tudja szűrni a kívánt infót. És erre rengetegen lusták. :(
2021. febr. 15. 09:35
Ezt én értem, de ha elárulná, hogy milyen terméke van, akkor talán nem is kéne olvasnia, mert valaki küldene hasznos linket. De így, hogy fél, hogy lenyúlják az ötletét és titkolózik, a Jóisten se tud segíteni neki. Még mindig nem értem, hogy mégis milyen módon akar partnereket találni, ha nem így, ahogy leírtam.
2021. febr. 15. 10:17
Kapcsolódó kérdések: