Milyen földet vegyek és mit ültessek (vagy mit ne) hogy én is felvehessek milliós kártérítést?
Figyelt kérdés
Tavasszal, nyáron és ősszel is? Jól jönne 10-15 millió kiegészítés kártalanításra...2021. jan. 26. 10:08
21/25 anonim válasza:
Nekem leesett, hogy ennyire sötét nem igazán lehet valaki, max aki semmit se látott még egy mezőgazdasági cég működéséből, több 100 Ha föld, folyamatos művelése és igen kicsit durva, amikor kapnak erre évente 10 misit kb egybe és csodálkozva nézik, hogy valaki ebből vesz egy új autót vagy egy traktort, de közben rengeteget is dolgozik vele jó esetben.
22/25 anonim válasza:
Te agyoniskolázott!
Azért kapnak támogatást, hogy neked a boltban a kenyér (és minden más) ne hatszoros árba kerüljön.
23/25 anonim válasza:
Ja persze, kérdező... miután beégtél, mint a Reichstag, és földbe döngöltek a tényekkel - most közlöd, hogy viccvót...
Nagyon átlátszó, az a probléma...
24/25 anonim válasza:
Hát figyi nem a semmire kapják ám azokat a milliókat. Kicsit számolgass utána hogy mennyi pénzük mozog benne. Hány hektár föld, John deere géppark stb...
Ha ez meglesz neked is akkor felveheted, aztán nem itt fogsz unatkozni esténként. 😄
N
25/25 anonim válasza:
Vegyél egy nagyobb szőlőst, 5 évig készíts bort majd vegyél fel zöld szüret utáni "támogatást". Úgy hallottam egyeseknek jobban megéri a zöld szüret, mint hogy bort készítenének, tehát passzív jövedelem és csak annyi hogy zölden leszeded a szőlőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!