20 évesen saját vállalkozás?
Nyilván nem minden jó üzlet, de ez nem a mi dolgunk. A kérdés se erről szólt sztem. ;-)
Ajjajjajjajj... inkább felejtsd el, az alábbi 4 kijelentésedből látom, hogy nem fog menni:
"Voltam próbanapon, de mind lehúzós sunyi cég volt."
"Van pár ötletem, amire talán lenne igény"
"nem is kell nagy befektetés, és megvan hozzá a tudásom is."
"egyébként jó lenne valami támogatás"
Volt barátnőm bátya volt ilyen vállalkozó szellem... néhány nagy ötlete:
-Vett egy 3 méteres kőtömböt mert kitalálta, hogy szobrász lesz, és majd valami újgazdag kertjébe eladja a szobrot (szélét lekalapálta, aztán ennyi, ott van a kertjükben a tömb meg a törmelék).
-Lomtalanításon összeszedte a kidobott bútorokat (fizetett teherautóst), hogy majd összevágja, és eladja tűzifának... nagy ötlet, ingyen jön a pénz (szóval a kertjükben van 20 m3 bútorhulladék, mivel nem tudta összevágni, és mint kiderült nem is lehet hulladékot tűzifának eladni).
-Volt még egy naptáros ötlete, azaz csinált pár fényképet, majd elvitte a nyomdába és rendelt 300 db naptárat, hogy azt ő majd eladja... szóval volt a kamrájukban egy 1.2 méter magas stóc 2014-es naptár (2018-ban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!