Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 20 évesen saját vállalkozás?

20 évesen saját vállalkozás?

Figyelt kérdés
Hónapok óta keresek munkát, rengeteg helyre beadtam a jelentkezésemet. Legtöbbszőr vissza se jeleznek. Voltam 1-2 helyen próbanapon, de mind lehúzós sunyi cég volt. Szóval kicsit elegem lett. Van pár ötletem, amire talán lenne igény, és érdemes lenne egy vállalkozást indítani. Amit kitaláltam ahhoz nem is kell nagy befektetés, és megvan hozzá a tudásom is. Szerintetek ennyi idősen érdemes belevágni? Vannak itt olyanok, akik egyből vállalkozók lettek?

2021. jan. 14. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván nem minden jó üzlet, de ez nem a mi dolgunk. A kérdés se erről szólt sztem. ;-)

2021. jan. 14. 18:07
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

Ajjajjajjajj... inkább felejtsd el, az alábbi 4 kijelentésedből látom, hogy nem fog menni:

"Voltam próbanapon, de mind lehúzós sunyi cég volt."

"Van pár ötletem, amire talán lenne igény"

"nem is kell nagy befektetés, és megvan hozzá a tudásom is."

"egyébként jó lenne valami támogatás"

Volt barátnőm bátya volt ilyen vállalkozó szellem... néhány nagy ötlete:

-Vett egy 3 méteres kőtömböt mert kitalálta, hogy szobrász lesz, és majd valami újgazdag kertjébe eladja a szobrot (szélét lekalapálta, aztán ennyi, ott van a kertjükben a tömb meg a törmelék).

-Lomtalanításon összeszedte a kidobott bútorokat (fizetett teherautóst), hogy majd összevágja, és eladja tűzifának... nagy ötlet, ingyen jön a pénz (szóval a kertjükben van 20 m3 bútorhulladék, mivel nem tudta összevágni, és mint kiderült nem is lehet hulladékot tűzifának eladni).

-Volt még egy naptáros ötlete, azaz csinált pár fényképet, majd elvitte a nyomdába és rendelt 300 db naptárat, hogy azt ő majd eladja... szóval volt a kamrájukban egy 1.2 méter magas stóc 2014-es naptár (2018-ban).

2021. jan. 14. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!