Aki használja a Facebook hirdetési felületét, mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
Vállalkozásom hirdetésére használom, de hónapok után sem tudom kezelni, mert egy átláthatatlan, kezelhetetlen foshalmaz az egész. Tragédia, nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem elmegy a kedvem mindentől amikor használom, pedig egy hatékony hirdetési módszer.2021. jan. 10. 16:35
1/13 anonim válasza:
Szerintem átlátható... nincs vele gondom.
2/13 anonim válasza:
Mondjuk ezért ne álljon neki, akinek nem ez a szakmája. Érdemes lenne felbérelned egy ügynökséget, vagy egy marketingszakembert. Milyen termékeket hirdetsz?
3/13 anonim válasza:
#2 ilyen alapon senki ne kezdjen főzni se... van épp elég online tanfolyam olcsótól a drágáig, ami bemutatja a használatát. Nem egy ördögtől való dolog...
+ ahhoz, hogy szerződj egy ügynökséggel, nem ártana tisztában lenni, hogy mit is akarsz a fb-tól. Az ügynökséget többsége csak beállít egy látogató hozó alap hirdetést, de azokból vásárlóid nem lesznek... és mellé felmarkol egy rakás pénzt, olyan munkáért, amit önmagad is össze tudsz dobni kb 10 perc alatt.
4/13 A kérdező kommentje:
Én is össze tudom rakni a hirdetést, csak nem napi szinte foglalkozom fele, havonta pár alkalommal állítom be. Az is zavar hogy állandóan változik hogy mi hol van, például a legalapvetőbb dolgok állításáért is oldalakon át kell kattintgatnom. Adott volt a régi facebook felület, aztán bejött ez az új borzalom, konkrét funkciók nem voltak benne. Az automata üzenet a kérdésekre már hetek óta nem működik. Alapból van olyan hogy hirdetésközpont, meg hirdetéskezelő, össze vissza van keverve ott is minden, az egyik helyen már rég töröltem a régi hirdetéseimet, most látom a másikban meg nem törlődtek. Ha egy bejegyzést kiemelek, utána csak úgy tudom szerkeszteni hogy az egész hirdetést törölnöm kell, így a statisztikák is elvesznek. A mobilos alkalmazásról meg nem is beszélek, arra nem képes hogy értesítést küldjön ha valaki üzenetet ír, és ha kaptam is, néha perceket kell várjak hogy betöltse.
2021. jan. 10. 17:40
5/13 anonim válasza:
#3 A használat bemutatása pont nem elég arra, hogy tudja is kezelni. Nekem mind1 igazából, nem én panaszkodtam, hogy nem tudok kiigazodni a kezelőfelületen.
10 perc alatt meg pont nem dobsz össze minőségi hirdetést.
6/13 A kérdező kommentje:
Én konkrétan egy adott városban és a környékén hirdetek egy adott terméket, amire van egy facebook oldal is. Ha ott az emberek maguktól nem osztják meg a bejegyzést ahogy szokták és kicsit visszaesik a kereslet, akkor szoktam meghirdetni maximum 3-4 ezer forint értékben, így tettem ezt ma is, eddig 670 Forint ment le és jött kb. 8 megrendelés. Erre nem fogok egy embert felvenni. :D
2021. jan. 10. 17:53
7/13 A kérdező kommentje:
A titok az, hogy nem jó marketinggel kell eladni mindenféle szart, hanem olyan dologban kell gondolkozni, amire igény is van, minőségi is és az emberek maguk között terjesztik a jó hírét.
2021. jan. 10. 17:56
8/13 anonim válasza:
Nyilván, ha neked így megéri, csináld. A probléma egy idő után az ilyen termékekkel az, hogy ahogy a vevőidhez eljut a jó híre, egy idő után a konkurenseidhez is.
9/13 A kérdező kommentje:
Nincs konkurens szerencsére. Ha lenne is, de ha én 2 %-al adom csak olcsóbban, akkor tőlem fognak venni. Itt ennyire árérzékenyek a piac.
2021. jan. 10. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!