17 évesen hogy kezdjek bele valami pénzszerzésbe otthon?
Figyelt kérdés
Gondoltam a youtubeozásra,(utána is néztem a dolognak) konkrét tervem is van. De ahhoz kéne egy "felszerelés" ami kb 300k Szóval hogy kezdhetnék neki valaminek?
Milyen lehetőségeim vannak?
2021. jan. 1. 02:29
11/13 anonim válasza:
Először ne költs rá szerintem. Az emberek nem azért fogják nézni mert van + egy facecam vagy sem.
12/13 anonim válasza:
Amúgy a yotube nem egy biztos pénzszerzési lehetőség, korlátozva van nagyon, elég nehéz így most belekezdeni és nézőket szerezni, és nem csak ellehetetlenítenek attól a kevés pénztől is amit szerezhetnél, meg letiltják a csatornád/egy videód, igazából annyi elég hogy nem dobja fel a videóidat azoknak akik követnek - mert ugye ez is elég sokszor megtörténik.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem facecamot akarok xD
2021. jan. 7. 14:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!