Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan találjunk profitábilis...

Hogyan találjunk profitábilis terméket?

Figyelt kérdés

Hogyan?

Honnan?Európa?Amerika?Netán kína?

Mik lehetnek segítségünkre miközben keresgélünk.

Mitől profitábilis egy termék?

Rengetegen árulnak már mindenfélét , pl egy tok bizniszbe kár beszállni,halomra vannak.

Hogyan találjak rést a gépezeten mi az ami itthon nincs , vagy kevés van és versenyképes árral be lehet szállni ebbe a bizonyos gépezetbe?

Rengeteg kérdés , választ gondolom kapni nem fogok,de egy próbát mindenképp megér, akár tapasztalati úton is kiváncsi vagyok , hogy Te hogy miképp találtál rá.

#Termék keresés #Profitábilis termék
2020. dec. 10. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igy megy.
2020. dec. 10. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Járj nyitott szemmel és füllel, másképp nem megy.
2020. dec. 10. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ezért az infóért nagyon sok pénzt fizettem és jelenleg is fizetek havi szinten másnak. Miért is áruljam el neked ingyen?

+ ezt nem lehet 1 mondattal elintézni. Online tanfolyamon kb 6 óra csak a termékkereső és kielemző rész... ezt nem lehet itt, írásban összefoglalni.

2020. dec. 10. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Én továbbra is tartom, hogy a SaaP a legstabilabb, legbiztosabb, legdrágább ágazat.

Érdemes inkább ebben az irányban gondolkodnod.

Üdv,

egy VA

2020. dec. 10. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!