Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Érdemes benyelni Webshopként...

Érdemes benyelni Webshopként az át nem vett és visszaküldött termékeket?

Figyelt kérdés

Ezt csak így elméletileg kérdezem, sokan azt csinálják, hogy nem veszik át a termékeket, amiket webshopból megrendelgetnek.

Az egyik helyzet odáig fajult, hogy a webshop perrel fenyegeti az illetőt, illetve a facebookon található egyik vásárló/eladó véleményező csoportba is felrakta személyét (névvel, félig kitakart postacímmel).

Ezt én személyszerint kicsinyesnek tartom a webshopos részéről és nem tudom, hogy jogilag helytáll-e egyáltalán, bár ez csak egy vélemény.

Szóval, erről szólna a kérdés, úgy általánosságba véve.

2020. nov. 19. 14:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10 én jobban szeretem az utánvétet, ugyanis ha drága terméket rendelek és már a csomagolásán látom, hogy nem kímélték, akkor nem veszem át és a pénzem se öltem bele. Az eladó és a futárszolgálat meg harcolja le egymás között.
2020. nov. 28. 23:22
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Szerintem nem ezen múlik. Lehet még hibás vagy hiányos az a termék ezer módon.

Normális webáruházakban normális kultúrája van a panaszkezelésnek, bármivel is fizették ki a terméket.

2020. nov. 28. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!