Akkor is akarnád a sikert, ha másokat kellene hozzá legyőznöd?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 09:15
1/10 anonim válasza:
Mi a siker?
Mit jelent a legyőzés?
2/10 anonim válasza:
Nem vagyok sikeres nem is keresem !
Amit láttok sokan felmásznak mások hátán és utána rá ülnek a nyakukra .
3/10 anonim válasza:
Erről szól az élet, minden ember egy potenciális vetélytárs, korlátozottak a jól fizető állások, korlátozott számban állnak rendelkezésre a kiváló nőstények stb.
5/10 anonim válasza:
Ha a küzdelem azt jelenti, hogy egyenlő esélyekkel indulunk és győzzön a jobbik, akkor igen.
Sajnos sosem tudtam magam meghazudtolni, más hátán, más kárára nem tudtam felmászni és ez már így is marad.
Amúgy ez nem csak a jól fizető állásoknál van így, a kevésbé jól fizetőknél is így van.
6/10 anonim válasza:
Ha a küzdelem azt jelenti, hogy egyenlő esélyekkel indulunk, akkor az eredmény döntetlen lesz :)
7/10 A kérdező kommentje:
"Mi a siker? Mit jelent a legyőzés?"
Konkrétan a The Founder című film példájára gondolok. Spoilerezni nem szeretnék, de ez egyik főhős mondta a másiknak, hogy "ha a vetélytársam fuldoklik, én odamegyek és slagot dugok a szájába. Te megtennéd-e ugyanezt?... Nem? Látod, ezért van neked csak egy üzleted."
2020. nov. 13. 10:23
8/10 anonim válasza:
(Más legyőzni, és más megsemmisíteni.)
9/10 anonim válasza:
Nem szeretnék úgy üzemeltetni egy céget, hogy rászoruljak arra, hogy külön a konkurencia tyúkszemére lépjek. Ha nem vagyunk elég jók, akkor azzal kell foglalkozni, nem a többiekkel. Rondán legyőzni legfeljebb azt lenne érdekes, aki pont az az elviselhetetlen tetűláda, aki másokat akar lehúzni ahelyett, hogy az otthonában rendet rakna.
10/10 anonim válasza:
Nekem BÁRMI ÁRON kell a siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!