Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Irtok jó vállalkozás ötleteket...

Noro2 kérdése:

Irtok jó vállalkozás ötleteket amikhez nem kell hatalmas nagy toke?

Figyelt kérdés
A nagy toke alatt azt ertem hogy 1 milla felett
2020. nov. 7. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Időgép üzemeltetés. Ha ügyes vagy 20-30.000 Ft-ból felépítesz egy időgépet és utaztatod vele az embereket. Hatalmas igény lenne rá.
2020. nov. 7. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Online oktatásra mostanában nagy szükség lenne. A gyerekem a suliban utálta a matekot, de találtam egy matek-info tanárt, aki leprogramozott ilyen mini-játékprogramokat gyerekeknek, amivel játékosan tanítja őket a matematikára. A karantén alatt tök jó volt leültetni a gyereket a számítógép elé és végre nem nekem kellett megtanítanom a maradékos osztásra...

Valami hasonló jöhetne más tantárgyból is.

2020. nov. 8. 08:50
 13/14 anonim ***** válasza:

A karácsonyfa árulás jó buli akkor, ha :

- találsz megfelelő helyet, amit már nem évekóta ugyanannak a karácsonyfásnak adnak ki.

- Bírod a hideget, mert olyankor éjjel nappal te vagy ott egy hétig, hogy eladd, és őrizd is egyben.

- Elkerülöd a NAV csillagszóró akcióját.

- Van eszközöd amivel szállítsd magadnak a fákat vidékről.

2020. nov. 9. 09:22
 14/14 jácint78 válasza:

Szia... nem letezik befektetes nelkuli jovedelem.. ha van toked eszkozod kapcsolat rendszered eselyed van varialni meglevo szolgaltatasok bol speci igenyek teljesitesere..

Ha pedig csak onallosagra torekszel egyte tobb mindent magad allithatsz elo sok munkaval szervezessel... en probalok kerteszkedni es meg nem publikus modszerekkel eszerusiteni... kell telek kunyho szerszamok anyagok vetni ultetni valo rengeteg tanulmanyozas... es piac... masik a hulladek lerakok felszamolasa onkentessegbol aztan a hely infrastrukturajanak felfejlesztese..

Harmadik a tuzelo ujra hasznositas ill termeszetbol kinyerni tobbet..

Csinaltam nehany surja erdot es ebbol sporolok tuzifat

Otletek...

Es a sajat kezu amator szakmak kitapasztalasa..

ElHasznalt lakasok felujitasa

Kiveszett technikakhoz gyujtok keresese stb

Masok lenezik ezeket mert mocskos es nem jovedelmezo elso +kozelitesbol ...de... sok fecske megerzi a nyarat..

2022. febr. 5. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!