Irtok jó vállalkozás ötleteket amikhez nem kell hatalmas nagy toke?
Webáruház?
Megéri?
webáruházból mér annyi an, hogy többet költesz marketingre, mint amit forgalmazol vagy olyan értékesítési jutalékot fizetsz ami az árréseden túlmutat ez Eu import miatti kamikaze árversenyben. Megérte kb 2005-2010 között. Akkoriban én 150.000-es Cora bevásárló kártyából alapítottam rá az első Bt-met, amit 2011-ben eladtam végül ezzel a profillal.
De akkoriban a piacon volt 1400 legálisan működő webshop itthon összesen ( és ebbe már a Vatera is bele tartozott ) .
Ma már mint égen a csillag és nem látszódnak a kis tőkével bírók a tengerben.
Korábban mondogattam az iskolabüfét, amit 400.000-ből indítottam 5 éve, de most az se nagyon javasolnám a rendkívüli jogrend miatt.
Szolgáltatások közül érdemes inkább gondolkodnod, amiben kicsit otthonosabban is mozogsz, vagy pár száz ezerből tovább tanulva kompetensebb lehetsz benne és pl. online is megoldható .
Valamelyik nap írtam, a pénzügy-számvitelt végző kérdezőnek, hogy a számviteli trv. alá nem tartozó adózóknak könyvelhet, mérlegképes könyvelői nélkül is ( Egyéni vállalkozót, őstermelőt, adószámos magánszemélyeket, katas e.c.-t, bt.-t) egy pár 10 ezer forintos programmal is, ügyfelenként 5-10-20 ezerért.
Tb-Bér ügyintéző ugyanez, 80-150.000-es tanfolyam, ugyanazzal a szoftverrel.
Ha ügyes vagy, akkor kisebb kajáldát is kihozol nem egész 1 millióból, de megint kompetencia és covid kérdése.
7. Koszi
Hasznos volt
Egy baratom mondta hogy o nagyot kaszalt a karacsonyfa arulassal
Szerintetek?
Taxizni hogy akarnál tőke nélkül? Csak guglizz rá milyen autókkal lehet.
Egyébként szobafestő, mázoló, csak egy jó létra, meg pár ecset kell, kis túlzással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!