Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Adhat a munkaügyi támogatást...

Adhat a munkaügyi támogatást arra, hogy taxizzak?

Figyelt kérdés

Olvastam ,hogy segítik a kezdő vállalkozókat. Én meg taxiznék, se autóm se vállalkozásom, még taxis vizsgám sincs.

Nagyon tolják a haverok ezt a ginop cuccost, mondják vállalkozzak valamit mert nagyon menő, meg ad pénzt az állam. Autómentőzni akartam mert olyan autóm van, csak utánfutóm nincs, viszont ahhoz képzettségem meg van ( ce jogsi gki páv2 meg gépkezelő okj ) ,de az autó nem az én nevemen van és a vállalkozásba meg nem tudom bevinni.

2020. okt. 23. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Erre így ebben a formában nem fognak adni.
2020. okt. 23. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Van egy semmid és ahhoz kérsz hogy adjanak mindent, hogy el tudd kezdeni a munkát. Nem, ez így nem lehetséges.
2020. okt. 23. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell bevinned a vállalkozásba.

Viszont 3 évig fent kellene tartani főállásban a vállalkozást, mégha el is fogadják, hogy pl. tárgyi eszközként beszerzel utánfutót, meg van vizsgád az autómentéshez és az első fél éves bértámogatás utánra fel tudsz mutatni olyan üzleti tervet, ahol biztosítva van még önerőből 2 és fél év működés.

Taxishoz nem valószínű, mert se képesítésed, sem tapasztalatod nincs hozzá, esetleg melléktevékenységbe fel lehet venni, de autót hozzá nem fogsz tudni 1 millióból újat beszerezni.

2020. okt. 24. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!