Álláskeresők Vállalkozóvá Válásának támogatása GINOP-5.1.9-17?
Aki ért hozzá, ha tud légyszíves válaszoljon.
Jelenleg nincs munkám.
Ha regisztrálok álláskeresőnek, elvégzem a támogatáshoz szükséges tanfolyamot.
Íratok egy pályázatot ami arról szólna, h:
Saját lakásomban, masszőr tevékenységet folytatok, végzettséghez nem kötött tevékenység TEÁOR szám alatt.
-Ilyennel meg lehet pályázni? Ilyen tevékenységre?
Aztán kiváltom a vállalkozóit és, ha megnyílik a pályázat megpályázom.
A pénz meg önfoglalkoztatásra, a masszázs hely kialakításra, weboldalra menne el.
Ez így működhet?
Ha nem, miért nem?
Meddig kell üzemeltetni a vállalkozást?
Mekkora bevételt kell produkálni?
Aki ért hozzá, kérem a konkrét vállalkozási tervre, amit leírtam reflektáljon, h megadhatják-e erre a pályázatot vagy ha nem akkor miért nem?
Nagyon köszönöm!
Sejtettem, csak gondoltam után járok.
De ezt milyen forrásból tudod? Mármint, h saját lakásban üzemeltetett Svéd masszőr vállalkozás üzleti tervet nem fogadnak el és nem adják meg rá a támogatást?
Mindenkepp probald meg!
Nincs megszabva hogy milyen tevekenyseget vegzel.Fel evig mindenkepp fent kell tartani a vallalkozast
Kérnek üzleti tervet, de nem atommag hasítást várnak el hiszen kezdő, fiatal, újdonsűlt vállalkozókról van szó.
Mindenképp próbáld meg, a lényeg hogy az üzleti tervben fejlődés legyen tervezve Pl 6 hónap után +1 alkalmazott felvétele stb.
Katásként az első évi bevételednek meg kell lennie 5,5 milliónak.
Minimum 1 évig kell üzemeltetni a vállalkozásod, ha nem a lóvét vissza kell fizetni.
A menete: oktatás elvégzése
Üzleti terv benyújtása,elfogadtatása
Pénzre való pályázat benyújtása.
Gyáva népnek nincs hazája, meg kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!