Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kamionos cégre lenne igény?

Kamionos cégre lenne igény?

Figyelt kérdés
Cégalapításon gondolkodom, vennék egy billencs teherautót pótkocsival, mennyire lenne rá igény? Vagy ponyvás pótkocsival? Borsod megyében lakok, a környékről lenne szó hogy szinte minden nap itthon legyek. Én lennék a sofőr is

2020. okt. 23. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Kamionos cégre most?? Amikor a szálljtmányozó cégek elküldik az embereket és még a waberersnek se megy jól? Nem.

Mondjuk azon kívül, hogy vennél egy teherautót, nem tudni mit szeretnél vele csinálni: költöztetni? sódert szállítani? külföldre szállítani?

2020. okt. 23. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem most, ez egy pár éven belül.

Kavics, építőanyag, tüzelő, akár költöztetés. Azért gondoltam egy billenőplatóst pótkocsival

2020. okt. 23. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a helyedben hagynám ezt a fuvarozási ágazatot,ha sok dologgal nem vagy tisztában, sajnos látszik.

Első dolog tapasztalat szerzés,több céghez el kell menni dolgozni.

Második fuvarokat szervezni ami fix vagy is az a legjobb, ehez ismeretség kell.

Harmadik bérelni kell egy szerelvényt és melózni vele, nem azonnal venni egyet,halottam olyat hogy valaki vett egyet aztán elég hamar adhatta is el.

Ne akarj azonnal minden nap otthon aludni,ahoz már nagy szerencse kell és fix munkák.

Adok egy tanácsot,élelmiszert tudsz szállítani vagy is hűtős pótkocsid legyen arra mindig lesz meló mert az étel mindig kell,sok sikert de én a helyedben inkább másba kezdenék bele mert ez eléggé gyilkos meló az első több évben.

2020. okt. 25. 03:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Rendőrök kedvence leszel, útdíjjak, műszaki alkalmasság, hopp nem ég a rendszámvilágítás 30 ezer lesz stb stb.

Egyébként tudnád szerelni a járművedet?

Mert manapság még személyautóhoz se találni jó szerelőt, nemhogy teherautókhoz.

Fuvar meg vagy lesz, vagy nem.

Birság + Adók + Útdijjak pedig garantálva!

2020. okt. 25. 22:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Most is sofőr vagyok csak másban, kenyerezek. Műszakilag értek hozzá
2020. okt. 26. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az autómentőzés / autószállítás biztosabb lenne, plusz még jattok is vannak rendesen.
2020. okt. 26. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!