Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Nettó 3 milliós havi bevétel...

Nettó 3 milliós havi bevétel jónak számít? 23F

Figyelt kérdés

Festő vállalkozó vagyok, 8 bejelentett emberem van, napi nettó 28ezret adok nekik kézbe, minimálbérre jelentem be őket +napi kaja/pia/cigipénz 4k, így állapodtunk meg.

Mindent levonva havi 3 milliós tiszta hasznom van nagyjából minden hónapban. A csúcs júniusban volt, akkor 9 millió volt, de több társasházat festettünk abban a hónapban.

Szerintetek milyennek számít ez? Illetve hogy kéne tovább fejlődnöm?

2020. okt. 12. 12:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert már nincs mivel stimulálni a gazdaságot, de ezzel nem lehet elkerulni a valsagot... jön még kutyára dér. Jobb még most lenyomni annak a pár maradék hülyének lenyomni a torkán a papírmasé újépítésű tákolmányokat, mert hamarosan bezuhan a kereslet. Már most is sok olyan beruházás van, amit nem tudnak eladni, lesz ez még rosszabb is.
2020. okt. 12. 15:33
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
A NAV IP cím alapján el tudja indítani a nyomozást. Köszönjük a bejelentését.
2020. okt. 12. 16:13
 23/28 anonim ***** válasza:
78%

Arányaiban véve mindig a néhány fős cégek adózzák a legtöbbet (világszinten az összbevételük átlag 60%-át, szemben a nagyvállalatok 20%-ával). A továbbfejlődéshez konzultálnod kell a könyvelőddel (ő foglalkozik a múltbéli és a jelenbeli adókkal), valamint érdemes meglátogatnod egy adótanácsadót (ő azt tudja elmondani neked, milyen stratégiát érdemes kidolgozni a jövőben). Jelenleg a világ legtöbb országában csökkennek az állami bevételek. Ez azt jelenti, hogy a kormányok kénytelenek lesznek kompenzálni a veszteségeiket - szinte mindenhol az adók növekedésére kell számítani.

Valaki írta már előttem, hogy a továbbfejlődéshez be kell fektetned a pénzed. Egy adótanácsadó azt is el fogja mondani, hogy ezt milyen formában érdemes megtenned úgy, hogy morálisan, legálisan és etikusan is kevesebb adót kelljen befizetned. A kulcs többnyire abban rejlik, hogy azokba az iparágakba érdemes invesztálnod, amit a mindenkori kormány támogatni szeretne és amivel több munkahelyet teremthetsz. (Mert még a legkorruptabb kormány is azt akarja, hogy az emberek dolgozzanak és ezt nem fogja tudni egyedül elérni.) Az igazi fejlődési potenciál az, hogy miként találod meg (vagy teremted meg) ezeket a befektetési lehetőségeket, hogyan tudsz a lehető legtöbb embert szolgálni.

Nem lesz könnyű út. Talán évtizedekig fog tartani. Eközben, mint a kommenteken is láthatod, csupa gyűlöletre számíthatsz - Magyarországon nem kedvelik a gazdagokat. Kitartást!

2020. okt. 12. 18:22
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gazdagokat nem kedveljük, hanem azokat, akik nem teszik be a közösbe a részük.
2020. okt. 12. 18:25
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Én régen azt hittem, ha gazdag akarok lenni akkor tanulnom kell és diplomát szerezni...

Ez volt a világ legnagyobb hazugsága. Közben meg egy 8 általánost végzett szobafestő többszörösét keresi, mint én 5 év egyetem után..

2020. okt. 12. 18:28
 26/28 anonim ***** válasza:
91%

Ne higgyetek mar el mindent, es foleg ne érezzétek elvesztegetett időnek az egyetemet. Bármennyire is szeret itt jampizni 1-2 troll, attól még a tizede igaz annak, amit ide leírnak. De ha a fele igaz, akkor is, komolyan azt kell irigyelni, hogy napi 12 órában letraznak meg keccsolnek?

Nem tudom... Én szereztem két diplomát, itthonról dolgozok, magamnak osztom be az időmet, ha olyan napom van, csak 2-3 órát dolgozok, és közben agyalok meg építem a saját vállalkozásom, amiből pár év múlva több pénzt fogok kiszedni, mint most egy építőipari vállalkozó, kevesebb energiával. Azt értsétek meg, hogy egy olyan típusú ipar, mint az építőipar, csak addig hoz sok lóvét, amíg pörög a gazdaság, klasszikusan ki van téve a gazdasági hatásoknak. Egy szellibbenes kell és omlik a kártyavár. Nem kívánom nekik, hogy szarba kerüljenek, de azért mutatja a különbséget a diplomásokhoz képest, hogy nem győznek frenkizni a pénzükkel. Ebből nagyon nagy pofára esés lesz, most már láthatóan rövid időn belül, és míg egy diplomás jobban fel van vértezve a változásra való képességgel, addig egy burkoló mit csinál? Elkezd festeni? Melyik piacon és kinél? Szóval tényleg leadhatnának az arcukból, de sokan nem tapasztaltak meg az előző válságot és azt gondolják, hogy a gyereknap örökké tart.

2020. okt. 12. 18:47
 27/28 anonim ***** válasza:
66%

Neked nem hogy 3 milliód nincs, de 300ezred sem. A kérdésedről süt a lúzerség, még álmodozni sem tudsz többről, mint hogy festő vállalkozó vagy :)

Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen csillagbogaram, jónak számít és ha kitartóan festegetsz, még több milliód is a kis zsebecskéidben landolhat. De ahhoz most egy hatalmasat kell előbb aludni. Jó éjt csillagom!

2020. okt. 12. 22:32
 28/28 anonim ***** válasza:
57%

Ez semmi. Ennyiért le sem hajolnék az utcán.

Én trágyalapátoló vagyok és hetente megkeresek nettó 5 milliót!

2020. okt. 15. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!