Másfél milliós munkadíj (plusz áfa) reális egy 120 nm-es ház tetejének elkészítéséért? Egyszerű nyeregtető, semmi extra. Vagy milyen árakon dolgoznak ácsok GyMS és Vas megyékben?
Ööö... De másfél milliós munkadíj.
(Plusz anyag és erre az egészre még jön az áfa.)
Nem (nagy) gond, ha ilyen sok kizárólag csak a munkadíj, de a honlapok többsége 3500-4000 forint/nm árakat hirdetnek. Cserepezéssel. Az nem maximum ötszázezer forint munkadíj?
Vagy ez, vagy semmi.
Mai viszonyok közt reális. A svájci és német árakkal kell versenyezned, mivel ezek a munkások bármikor elmehetnek oda dolgozni, ha úgy tartja kedvük.
Értem, de a 3500-4000 forintos munkadíj (ebbe a cserepezés is bele tartozik) 120 nm esetén maximum ötszázezerre jön ki. Vagy rosszul számolom ki a honlapján feltűntetett összegeket?
Hangsúlyozom nem olyan nagy baj az ekkora munkadíj, csak ez messze nem annyi, amennyit ezeken a weblapokon kiírnak. Nagyon nem. Akkor hogy jött ez az összeg ki?
Azóta kaptam egy másik árajánlatot is az a csapat is 1.300.000 forintos munkadíjat adott. De a website-on 3.300 forint a négyzetméterenkénti munkadíj. Az oldaluk szerint kevesebb, mint fél millió.
Nem gond, csak nem értem.
A 8000 forint/négyzetméter sem jön ki 120 nm-nél másfél millió forintra. :)
Hangsúlyozom: nem baj a magas ár, csak minek van kiírva 3500, és 8000 forint/négyzetméter, ha az ajánlat meg a kiírt megtévesztő adat sokszorosa?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!