Covid19 mennyi kisvállalkozást tehet tönkre itthon?
Lehet, hogy a légitársaságot nem érdekli, viszont ha nincs utas, mert egyszerűen nem vesznek jegyet, akkor édesmindegy mit gondol.
Egyébként pedig nagyon eltértetek a témától, mert kisvállalkozásokról szól a kérdés, nem pedig kizárólag a légiközlekedésről és egy nagy cégről, úgyhogy legyetek szívesek befejezni.
Én nem tértem el a témától (6-os), mert a hozzászólásomban ugyanúgy leírtam a kisvállalkozásokat is: utazási irodák, szakács (vendéglátó), fodrász, stb.
De írhatok még. tudok olyan emberekről, akik abból élnek - vállalkozók - hogy kimennek külföldre, beszerzik az árut és hazajönnek. Nos, ez most bizony nem megy, mert hazajövetel után 2 hét karantén. Annyira meg nem nagy vállalkozás, hogy 40-60 ezret elbírjon tesztek kifizetésére+ az is idő, míg megcsinálják.
Szóval a kérdésed ezek szerint nem igazi, hanem provokatív.
A válasz: igaz, hogy ez még tavaszi adat, de azóta se sokat javult a helyzet:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!