Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Táplálékkiegészítő webáruházat...

Táplálékkiegészítő webáruházat szeretnék nyitni. Hogyan induljak el?

Figyelt kérdés
Nagyon érdrkel sok éve az egészséges életmód, ezen belül a táplálék kiegészítők. Nagyon sokat tanulmányozom a különféle vitaminokat és hatóanyagokat. Hobbymmá vált. Elhatároztam, hogy szeretnék segíteni az embereknek és nyitnék egy webshopot. Olyat, ahol lehetne kapni mindent egy helyen. Pl akár dr Lenkei vitaminokat, Gyuribácsi teáit, Dia wellness termékeket, Szaffi termékeket, bio tésztákat stb... csak fogalmam nincsen hogy hogyan vágjak bele.?! Tőkém megvan hozzá, de nem tudom, hogy árulhatom e egyben ezeket a termékeket, érdemes e nekem sokadik webáruházként ezzel foglalkozni, megéri e, merre induljak el?

2020. szept. 7. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Piackutatással
2020. szept. 7. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Először legyen kb 10 Milla tőke
2020. szept. 7. 21:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Van tőkém. Kapcsolati tőke hiányzik.
2020. szept. 7. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tok felesleges egy 1001. ilyen webshopot nyitni. Ezeken a termekeken 50 ft hasznod lesz kb, soha nem fog megterulni.
2020. szept. 7. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha az egészséges élet,életmód,táplálkozás érdekel és táplálék kiegészítő webáruházat akarsz nyitni ,akkor biztosíthatlak,hogy még nem találtál rá a helyes útra!

Fenti mondatomat vedd elő 20 év múlva!

2020. szept. 7. 23:06
 6/9 A kérdező kommentje:
es mi lenne a helyes út?
2020. szept. 8. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is életmóddal, vitaminokkal és táplálékkiegészítőkkel foglalkozok. Nem nyitottam saját webshopot, hanem egy olyan cég webshopját használom, ami jutalékot ad nekem, ha a webshopjára irányítom az embereket. (A cég intézi a raktározást, kiszállítást, fizetést.) Ha ezek az emberek is oda irányítanak valakit, akkor ők is jutalékot kaphatnak, tehát nem csak az egészséges életmódban, de jövedelemszerzésben is tudok nekik segíteni (az egészség nem olcsó). Konkrétan MLM rendszer. (tudom, sokan egyből elutasítja, ahogy meghallják ezt a kifejezést, de ha valaki átlátja, akkor lehet benne fantázia.)

Az évek alatt megtanultam egy dolgot: a vitaminok és táplálékkiegészítők önmagukban csak egy részét teszik az egészségnek. Mindenképpen kell hozzá életmód váltás is, megfelelő táplálkozás. Ezt a gondolatváltást egy webshop nem tudja elérni. Olyanok vásárolnak onnan, akik már tudatosan gondolkoznak, tudják, hogy mi a helyes irány, mit keresnek. Akik nemcsak meggyógyulni szeretnének, hanem az egészségüket hosszú távon fenntartani. Ilyenekből viszont még nagyon kevés van.

A többség akkor nyúl ezekhez a készítményekhez, amikor valami problémája lesz: Megfázás, gluténérzékenység, stb. Ekkor hall innen-onnan mindenféle tanácsot, beírja a googlebe a vitamin nevét, megrendeli, beszedi, rendbe jön és itt le is zárul a folyamat. A következő betegségééig nem fog törődni az egészsége fenntartásával, a helyes táplálkozással. Ekkor újra beírja a google-be és megveszi a legolcsóbb helyről a vitaminokat. (A Szaffi termékeket, bio tésztákat stb mi a családunknak a gyártó webshopjából rendeljük nagyobb mennyiségben, mert ők tudják a legolcsóbban árulni)

Ezzel szemben mi ebben a rendszerben nemcsak a termékekre, hanem az életmódra, az egészség fenntartására is nagy hangsúlyt fektetünk. Közösségeket hozunk létre, rendezvényeket tartunk, ahol megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, tanítjuk egymást a helyes életmódra, visszajelzéseket kapunk, hogy kinek mi vált be legjobban. Ennek a rendszernek -ha jól csinálják- akkor a legfontosabb terméke a tanítás.

Kérdező:

Ha csak pénzt akarnál keresni, akkor a webshop egy járható út lehet számodra.

Ha viszont segíteni is szeretnél az embereknek, hogy áttérjenek egy egészségesebb életmódra, akkor olyan rendszerben gondolkozz, ahol tanítani is tudod az embereket. Akár MLM, akár valami más.

2020. szept. 8. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, a helyes táplálkozás ami nyersen is gusztusos azt nyersen elfogyasztani, évszaknak és élőhelyünknek megfelelő táplálékot. Ahol nincs ilyen tálálék ,ott ne éljen ember. Ez csak egy vetülete, ezernyi pont van ahol félrementünk.
2020. szept. 8. 10:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Sajnos az MLM rendszer a legvisszataszítóbb. Lehet te tényleg jól használod, de akikkel eddig találkoztam azok nagyon nem. Szeretem a jó termékeket és azokat az embereket, akik segíteni akarnak másoknak. Viszont, akikkel eddig találkoztam, azok piócák voltak. Rendeltem pár dolgot es onnantól nem hagytak békén. Más termékei mind gagyik voltak, csak az jó.

Most akció van ezt vegyem mindenkeppen meg. Aztan ha valami listat kuldott es nem neztem meg egybol, akkor orankent, hogy mi ujsag, mikor nézed meg? Jó volt a termék, de inkább nem vettem, mert a hideg kiráz az ilyen erőszakos tukmáló emberektől. Örömmel hallom, ha az MLM et valaki tudja nem így csinálni.

2020. szept. 8. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!