Mit tennél, ha cégvezetőként megtudnád, hogy az egyik alkalmazottad homoszexuális?
Kérdező, te meg akkor így jártál. Aggaszthat is, meg a sggedet is a földhöz verheted miatta, de akkor is, ha nekem van egy cégem, akkor is el fogom dönteni, hogy ki legyen a csapat tagja, meg ki nem. Nyilván a cégvezetők se hülyék, és ilyet semmi esetben sem fognak leírni, hogy azért rúgom ki, mert homokos, mert cigány, mert stb...
Ennek ellenére ez meg fog történni minden más okra hivatkozással, pl: "ma két percet késett, ezért fegyelmit adtam neki. Három hét múlva 3 percet késett, mivel már volt egy fegyelmije ilyen okból, ezért menesztettem".
Ebbe kössön bele az Egyenlő Bánásmód Hatóság!
Vigasztaljon a tudat, hogy ezt egyébként a cégvezetők bármi más okból is eljátszhatják, pl. mert szeret valaki a pohár fenekére nézni, vagy mert egyszerűen nem tetszik a képe.
Kérdező 2019-ben és 2018-ban is kiírtad a kérdést!
Szabad megkérdeznem, hogy miért nem azokat emeled ki?
Mit tettél az elmúlt 2 évben?
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül elhívtad-e randizni. Mi lett?
Termeszetesen semmit, hiszen ugyan olyan ember mint mindenki.
Ha tudomásomra jutna hogy emiatt piszkálják, akkor a homofób kollégát azonnal kirúgnám. Bár amúgy sanszos hogy ilyen nulla embert fel sem vennék a cégemhez.
Akinek ilyen fobiaja van, annál nem csak ezzel lesz a probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!