Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tennél, ha cégvezetőként...

Mit tennél, ha cégvezetőként megtudnád, hogy az egyik alkalmazottad homoszexuális?

Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 14:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
14%
Na. Ez már egy válasz.
2020. szept. 5. 15:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Én nem attól tartok aki nyiltan agresszor mert az kiderül, es adott esetben repülhet. Sokkal jobban aggasztanak az olyan esetek amikor valakinek az ellenszenve nem derül kinyiltan és úgy történnek áskálódások, hogy nem csak az ellenszenv nem derül ki, hanem maga az áskálódás se, max. csak idővel...
2020. szept. 5. 15:38
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, te meg akkor így jártál. Aggaszthat is, meg a sggedet is a földhöz verheted miatta, de akkor is, ha nekem van egy cégem, akkor is el fogom dönteni, hogy ki legyen a csapat tagja, meg ki nem. Nyilván a cégvezetők se hülyék, és ilyet semmi esetben sem fognak leírni, hogy azért rúgom ki, mert homokos, mert cigány, mert stb...

Ennek ellenére ez meg fog történni minden más okra hivatkozással, pl: "ma két percet késett, ezért fegyelmit adtam neki. Három hét múlva 3 percet késett, mivel már volt egy fegyelmije ilyen okból, ezért menesztettem".

Ebbe kössön bele az Egyenlő Bánásmód Hatóság!

Vigasztaljon a tudat, hogy ezt egyébként a cégvezetők bármi más okból is eljátszhatják, pl. mert szeret valaki a pohár fenekére nézni, vagy mert egyszerűen nem tetszik a képe.

2020. szept. 5. 16:33
 14/23 A kérdező kommentje:
Csak olyan ok miatt tudsz barmilyen dontest hozzni, ami kiderul.
2020. szept. 5. 16:42
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező 2019-ben és 2018-ban is kiírtad a kérdést!

Szabad megkérdeznem, hogy miért nem azokat emeled ki?

Mit tettél az elmúlt 2 évben?

Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül elhívtad-e randizni. Mi lett?

2020. szept. 5. 18:31
 16/23 anonim ***** válasza:
11%
En is kirugnam uruggyel valoszinuleg!
2020. szept. 5. 19:13
 17/23 A kérdező kommentje:
Kevered a kerdeseket nem randirol van szo. Es kiirni se irtam ki se en se mas mert kerdes kiirasakor kidobja a rendszer a hasonlo kerdeseket s nem dobott ki ilyent
2020. szept. 5. 19:13
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Termeszetesen semmit, hiszen ugyan olyan ember mint mindenki.

Ha tudomásomra jutna hogy emiatt piszkálják, akkor a homofób kollégát azonnal kirúgnám. Bár amúgy sanszos hogy ilyen nulla embert fel sem vennék a cégemhez.

Akinek ilyen fobiaja van, annál nem csak ezzel lesz a probléma..

2020. szept. 5. 23:43
 19/23 Victor C. válasza:
100%
Semmit.
2020. szept. 6. 17:57
 20/23 Meton ***** válasza:
100%
Nekem van két munkatársam, akiről mindenki azt mondja, hogy homokosok, de csak a fura viselkedésük miatt. A tévében látjuk, milyenek a homokosok, szóval feltűnően finomkodók, és így a valós életben is aki így viselkedik, azt homokosnak nézik. De szeretnek beszélgetni, intelligensek, elítélik az agresszió minden formáját. Mint munkatárs, a lehető legjobbak. Vannak cigány munkatársaim is és nem mondhatnám, hogy a többiek ezt szó nélkül hagynák. Nem vagyunk egyformák, bármennyire is szeretnénk. De egy csapatban vagyunk, egy hajóban evezünk. Ha ki kell venni valakit, akkor azt, aki a csapatmunkát akadályozza, mert mondjuk kötekedik.
2020. szept. 7. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!