Ha van egy saját új ötletem, amivel weboldalon profitot termelhetek, akkor azt hogyan védessem le, hogy ne lopják el az ötletet?
Szóval van egy ötletem, amit internetes weboldalon szeretnék árulni úgymond, lehetséges ezt az ötletet levédeni vagy bármi ilyesmi?
Hogy lehetne megakadályozni, hogy ha valaki fellép az oldalra, ne mondhassa azt, hogy "jéé, de jó, ilyet én is csinálok" és az egész ötletemet ellopva csinál egy másik ugyanilyen oldalt. Majd mondjuk mivel több pénze van, könnyebben reklámozza és elhíresül a lopott oldala, én meg maradok a lecsóban.
Vannak ennek kivédésére lehetőségek?
Köszönöm
A szellemi termék (ötlet) levédése igen drága mulatság és nem is korlátlan sem térben sem időben.
Szóval lehet, hogy védettséged lesz az EU-ra de ettől még Kínában simán lemásolják...
A legegyszerűbb elkezdeni csinálni és kész. Ha mindig egy lépéssel a konkurencia előtt jársz, az elég lehet egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!