Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyéni vállalkozás és főállás...

Egyéni vállalkozás és főállás családi probléma esetén?

Figyelt kérdés
Van egy 40 órás főállásom és van egy egy éves, még veszteséges egyéni vállalkozásom, amin sokat dolgoztam és kezd lassan megerősödni. Viszont anyukám nagyon beteg, és úgy tűnik, ápolnom kellene egy ideig. Ha fizetés nélküli szabit veszek ki a munkahelyemen, akkor - és most jön két kérdés - 1. építgethetem-e tovább a vállalkozásom heti pár órában, 2. főállású vállalkozóvá válok-e és ilyen módon kell-e akkor járulékokat meg a foglalkoztatáshoz kapcsolódó terheket fizetni (ez elég nagy szivacs lenne, mivel nem hogy nem keresek vele, de egyelőre még a befektetési fázisban pöfögök). Könyvelők ide! :)

2020. júl. 10. 19:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igaz, nem terítettem minden kártyát :) Nagyra értékelem, hogy így belelendültetek! Egyébként nekem is eszembe jutott az ápolási díj, de amellett szerintem nem lehet a vállalkozást sem csinálni. Meg fogom oldani, egyre bátrabbnak érzem magam. Anya se gondolkodott túl sokat, mikor lánykorában megfogantam. Akkor nekem volt szükségem rá. Most visszaadom a gondoskodást.
2020. júl. 14. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!