Megéri a villanyszerelő szakmát választani?
Nálad nincs Google ? 2800 Ft a tankönyv megveszed megnézed.
De vannak villanyszerelok így biztosan
Jó, azóta belenéztem egy Hámori könyvbe.
Igazából, a Bode diagramokat, komplex számokat, meg a Laplacet leszamítva, hasonló villamosságtani alapokat kapnak, mint mi, a villamosmérnöki karon.
Villamos motorok, transzformátor, fogyasztásmérő, feszültség/áram mérése, stb biztos tanulnak. Nem erősáramom végeztem, szóval nem tudom 100% biztonsággal, mit tanul egy villanyszerelő.
(Erősáramon jó átlaggal kaphattam volna villanyszerelő szakmát is, volt egy ilyen lehetőség)
Bocsi a pongyola válaszomért, de azért a kérdező is kikereshetett volna egy tantervet pl
Igen, főleg, ha "okos otthonok" felé orientálódsz. Ez a jövő!
Azért jó ez a szakma, mert nem függsz a munkáltatótól. Lásd, sok multis munkakör. Tudsz vállalni maszek munkákat. Bár ezt is inkább nagyvárosokban.
Faterom kitűnő, jó képességekkel megáldott villanyszerelő. Mivel vidéken van, ott kevesebb a maszek meló. Faluhelyeken.
Ezzel még külföldön is boldogulsz. Nettó 3000 eurót is megadják Nürnberg környékén, plusz fizetik a szállást.
Nagyon nyerő szakma. Egyre jobban kelleni is fog, mert "digitalizáció" kényelmi szolgáltatások felé halad Európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!