Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tóth Mihályt valami marketing...

Tóth Mihályt valami marketing akadémiát üzemeltet,megbízható?

Figyelt kérdés

A neten terjeszti az üzleti fásokat,valami marketing akadémiát üzemeltet.Jönnek néha hírlevelek tőle hogyan építs nyereséges vállalkozást meg,meg hogyan keress sok pénzt ilyesmik.Linket nem rakok be mert olyankor mindig tiltják a kérdést,hogy reklámozok holott én itt még sosem próbáltam semmit sem reklámozni csak kíváncsi vagyok mi lehet átverés és mi nem.

Szóval jó ideje jönnek a hírlevelek és most valami olyat írt,hogy lezárja a nyílt akadémiát és tagsági díj lesz 1 évre előre be lehet fizetni mert így biztos,hogy végig csinálják az emberek és nem hagyják félbe.Meg jött ilyen hírlevél,hogy több mint egy millió forintos anyag most csak 36000Ft ért.Nézegetem az oldalát nem tudom mennyire valósak ezek a dolgok de a következő üzenetben meg ezt írta.

"KIZÁRÓLAG KLUBTAGOKNAK!

IRÁNY => AMERIKA

Klubtagként napról-napra követheted az amerikai bizniszem építését és együtt érjük el az évi 1 millió dolláros bevételt. Láthatod a sikereim és tanulhatsz a hibáimból. Ez a program külön nem vásárolható meg, kizárólag a Marketing Akadémia tagok vehetnek részt."

És még egy szaros videó megnézése is ami info 990Ft

Na most hogy fog 1millió dolláros bizniszt építeni,ha ilyen kis trükkökkel a magyar emberektől elég sok lóvét beszed.Most ez ámítás vagy valós lehet?Vajon tényleg épít amerikai bizniszt ami évi 1millió dollárt termel vagy csak ezekkel a jól hangzó szövegekkel a magyarokon gazdagszik?

2020. jún. 20. 23:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtad múlik. Teszel-e érte vagy sem. Amíg másokat szidsz, előrébb nem jutsz. Számtalan példa van rá az életből, hogy nem kell 20 évesnek lenni a sikerhez. Tanulni most is van esélyed, csináld!
2020. jún. 21. 14:51
 12/17 A kérdező kommentje:

11/

Sajnos én szarban bagyok ebből meg kilépni lehetetlen max egy erőss embernek lehetséges az meg én nem vagyok.

2020. jún. 21. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:

"Tehát akkor magyarország halott pénzügyileg? Bár kérdés mekkora igényeket akar kislégíteni a saját életébe amihez évi 1millió dollár kell."

Nem arról van szó, hogy halott. Kicsi a piac. Mindössze 300.000 vállalkozás, amelyeknek a többsége azt sem tudja, mi az, hogy marketing. Csak ülnek ölbe tett kézzel, és várják a csodát, de nem költenének egy fillért sem marketinges oktatóanyagra.

Szerintem Tóth Misi azért akar betörni az amerikai piacra, mert ez a többi magyar marketingesnek még nem sikerült, és reméli, hogy hátha majd neki fog.

2020. jún. 21. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:
És kedves kérdező, amíg te itt tipródsz, hogy jajj vajon átverés-e vagy sem, addig mások veszik a marketinges anyagokat, tanulnak és sikeres vállalkozásokat hoznak létre.
2020. jún. 21. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Én ismerem őt, és az ügyfele vagyok.

Ennek ellenére nem ajánlom. Rendes ember, jó a szaktudása, de sajnos nem szentel annyi figyelmet az ügyfeleinek, amennyit megérdemelnének. Mindig valami újba kezd bele, és a régi dolgait magára hagyja.

Elsősorban akkor jársz jól az anyagaival, ha nagyon kezdő vagy a vállalkozásban, és nincs szükséged személyes tanácsadásra (vagy még nem tudod azt megfizetni).

2020. júl. 3. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Úgy ahogy ismerem Mihályt és a tevékenységeit. Ha kezdő vállalkozó vagy, akkor tud segíteni...de én nem feltétlenül ajánlanám. Az elmúlt 10 évben rengeteg vállalkozása volt, mindig belekezdett valamibe, azt jó nagy vehemenciával csinálta, de pár év múlva mást kezdett el. Talán csak nem találja azt, amit igazán szeretne csinálni. Nekem picit komolytalan és hiteltelen így.

Egyébként tényleg építi ezt a bizniszt. Ez egy valós és működő dolog. Külföldön nagyon népszerű. Az én véleményem, hogy bármelyik másik fajta vállalkozással is el lehet érni ennyi pénzt. Csak csinálni kell.

2020. júl. 21. 23:20
 17/17 anonim válasza:
Óriási csalódás a srác! Engem sikerült behúznia az egyik csalogató videójával, így tavasszal előfizettem a "A.I. Forradalom kurzuscsomagra" 50 ezer forintért. Azt ígérte, hogy kéthetente lesz egy 90 perces élő AI képzés. Június 11-i volt az utolsó képzés, azóta pedig teljesen felszívódott. Semmi hír, semmi kommunikáció. A csomag része elvileg egy élő AI konferencia is, amit talán a Lurdy Házban rendez majd idén ősszel, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ez is átverés.
okt. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!