Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tóth Mihályt valami marketing...

Tóth Mihályt valami marketing akadémiát üzemeltet,megbízható?

Figyelt kérdés

A neten terjeszti az üzleti fásokat,valami marketing akadémiát üzemeltet.Jönnek néha hírlevelek tőle hogyan építs nyereséges vállalkozást meg,meg hogyan keress sok pénzt ilyesmik.Linket nem rakok be mert olyankor mindig tiltják a kérdést,hogy reklámozok holott én itt még sosem próbáltam semmit sem reklámozni csak kíváncsi vagyok mi lehet átverés és mi nem.

Szóval jó ideje jönnek a hírlevelek és most valami olyat írt,hogy lezárja a nyílt akadémiát és tagsági díj lesz 1 évre előre be lehet fizetni mert így biztos,hogy végig csinálják az emberek és nem hagyják félbe.Meg jött ilyen hírlevél,hogy több mint egy millió forintos anyag most csak 36000Ft ért.Nézegetem az oldalát nem tudom mennyire valósak ezek a dolgok de a következő üzenetben meg ezt írta.

"KIZÁRÓLAG KLUBTAGOKNAK!

IRÁNY => AMERIKA

Klubtagként napról-napra követheted az amerikai bizniszem építését és együtt érjük el az évi 1 millió dolláros bevételt. Láthatod a sikereim és tanulhatsz a hibáimból. Ez a program külön nem vásárolható meg, kizárólag a Marketing Akadémia tagok vehetnek részt."

És még egy szaros videó megnézése is ami info 990Ft

Na most hogy fog 1millió dolláros bizniszt építeni,ha ilyen kis trükkökkel a magyar emberektől elég sok lóvét beszed.Most ez ámítás vagy valós lehet?Vajon tényleg épít amerikai bizniszt ami évi 1millió dollárt termel vagy csak ezekkel a jól hangzó szövegekkel a magyarokon gazdagszik?

2020. jún. 20. 23:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem valami kamu.
2020. jún. 20. 23:48
 2/17 anonim ***** válasza:
Hogyne....🤣😂🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. jún. 20. 23:51
 3/17 A kérdező kommentje:

1/

Nem tudom mert néztem,hogy ilyen nagy üzletemberekkel is csinált online beszélgetést például Kasza Tamás bár nekem fingom sincs róla ki az

https://www.youtube.com/watch?v=B401sB2Rayo

A baloldali a tóth mihály.

2020. jún. 20. 23:53
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Rohadt nagy üzletember lehet, ha azt se tudja senki, hogy kicsoda...
2020. jún. 20. 23:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én marketinges vagyok, találkoztam már a reklámjaival, anyagaival. Én nem vettem tőle semmit sem, de szerintem nem rosszabb, mint akármelyik online marketinges most a piacon. A legtöbb így csinálja, amit csinál. Nincs semmi különleges abban, amit írtál.

Azért ha marketinget akarsz tanulni, valós online marketinget, akkor a nagyobbakat ajánlom, pl. az OMA képzéseket. Oda én is elmentem és valós eredményeket értem el általuk.

2020. jún. 21. 00:18
 6/17 A kérdező kommentje:

5/

Soha nem hallottam róla.De most akkor vajon ez az amerikai évi 1millió dollár igaz lehet?

2020. jún. 21. 00:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, hogy mi lenne kamu. Tóth Mihály ismert marketinges. Egy olyan magyar vállalkozó, aki kicsit is törődik a cége marketingjével, az ismeri őt, mivel elég régóta csinálja már, vannak könyvei, és sok online tanfolyama.

Hogy Amerikában mit fog elérni, az majd kiderül, de simán lehetséges, hogy sikerül neki, amit eltervezett. A magyar piac nagyon kicsi, itt nem lehet túl nagyot robbantani. Az amerikai piac összehasonlíthatatlanul nagyobb. Kíváncsian várom, hogy milyen eredményeket ér majd el ott.

Amúgy én is marketinges vagyok, sőt igazából a konkurense. Szóval nem fizetett kommentelőként írtam a fentieket :)

2020. jún. 21. 05:39
 8/17 A kérdező kommentje:

7/

Tehát akkor magyarország halott pénzügyileg? Bár kérdés mekkora igényeket akar kislégíteni a saját életébe amihez évi 1millió dollár kell.

2020. jún. 21. 13:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Miért fájna neked, ha összejönne neki? Ez csak egy cél, pont olyan, mint akármelyik másik. Egy idő után nem a pénz a lényeg, hanem, hogy kihívások elé állítsuk magunkat. Magadra figyelj! Számodra mi a következő lépcsőfok, amit el akarsz érni?
2020. jún. 21. 13:34
 10/17 A kérdező kommentje:

9/

Szerintem én már nem nagyon fogok elérni semmit.

2020. jún. 21. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!