Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van, aki ÉRT a foreverhez?

Van, aki ÉRT a foreverhez?

Figyelt kérdés

Olyan, aki sosem csinálta, vagy sosem vásárolt, az kérem lapozzon tovább, mert a kérdésem nem hozzájuk szól!

Egy nagyon jó barátomat látva, mennyi pénzt sikerül ebből kicsikarnia, illetve látni rajta mennyire egészséges, felkeltette az érdeklődésem, és szerettem volna beszállni.

Azt mondta, hogy nem kell eladni semmit, csupán reklámozni! Különböző szintek vannak, ahová ellehet jutni. Utazások, rendezvények. Valami ingyenes, valami fizetős. Ő kezdetlegesen ezzel szinte semmit sem keresett, 10 éve van benne ebben, eljutott a havi 500 ezer forintos keresethez! Tehát ma már nem csinál mást, csak ezzel az üzlettel foglalkozik.

Az első, ami eszembe jut, mint kétkedőnek, hogy MÉREG drágák a termékeik, és hogy ezt egy hétköznapi ember nem bírja megvenni.

Az alap csomag 200 ezer ft. Nos, ez nekem 2 havi fizetésem majdnem. Tehát ha nekem sincs rá pénzem, annak akinek reklámozom, annak legyen?

Viszont elvileg, csak elsőnek tűnik drágának. Ha kiszámolod a fogkrém (ami aranyérre, torokfájásra, stb jó, amit nem hinnél..) a dezodor, ajakbalzsam (szúnyogcsípésre pl jó)..sokkal tovább ideig elég.

Az avonos arckrémem 2000 ft de 2 hónapig jó. A foreveres 10 ezer ft de 1 évig elég.

Nos a kérdésem, ha üzletet szeretnék, és amennyire csak lehet, felülre kerülni..Akkor érdemes belevágjak? Vagy hagyjam a francba? Mindenki, aki belekezdett, az sosem szállt ki belőle állítólag!! Nos, ezt nem tudhatom! Viszont érdekes, hogy 3 gyerekes egyedüláló anyáknak van rá pénze, nekem meg úgy hogy egyedül élek, úgysincs. Érdekel a titok :D

Az emberek általában azt mondják az üzletről, hogy bárcsak hamarabb belekezdtek volna! Hogy a világ leggyönyörűbb üzlete, teli tele pozitív emberekkel, akik támogatnak, és beleadnak mindent veled együtt, hogy elérd a célod. Nem sajnálják előled a sikert!

Még egyszer, azoktól kérdezem, akik nem szkeptikusak a foreverrel kapcsolatban! Tehát ha próbáltad, és mindent bele adtál, de így is kaka volt az egész, akkor megírhatod. De ha azt gondolod ez csak egy kamu, és ismeretlenül mondod, még életedben nem foglalkoztál vele, akkor kérlek tényleg lapozz tovább...! Köszi

2020. jún. 11. 17:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%

"Csak tudnám, hogy akkor miért keresnek ezzel 600 ezret? Jó lenne tudni!"

--------------------

A Forever-el foglalkozóknak talán a 0.3%-a kereshet vele 600 ezret havonta. A nagy többség SEMMIT nem keres vele, így gyorsan abba is hagyja. Tehát a barátod mocskosul a képedbe hazudott mikor azt állította hogy szinte senki nem hagyja ott a céget. Orbitálisan nagy fluktuáció van.

2020. jún. 24. 12:37
 22/28 anonim válasza:
66%

Nekem pár barátom is belekezdett, tisztára szektások lettek.

Kb olyan mintha eladták volna a lelküket az ördögnek, mintha az addigi önmagukat megölték volna minden téren.

Mindenhol ezt nyomatják, a termékeket mutogatják, napi több emberre ráírnak (mivel kötelező) bepalizás céljából a piramis rendszer miatt és ők ezt munkának veszik.

Előadják fu milyen jó lehetőség és pénz, közben nem mivel mondják hogy nem nagyon volt még ebből pénzük.

2020. júl. 27. 03:26
 23/28 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Ha érdekel egy őszinte és tárgyilagos vélemény, akkor kérdezz nyugodtan. 1 éve nézegettem én is a posztjaikat stb. és gondolkodtam, hogy belevágjak-e. Majd úgy döntöttem kipróbálom, adok neki egy esélyt meg magamnak is. Én abból indultam ki, hogy eleve a közösségi média egy nagy érték, tehát ha mégsem foglalkozok majd vele tovább, akkor is az Én márka építés jól jön, később bármilyen más saját terméket, vagy szolgáltatást könnyebb lesz eljuttatnom a közönséghez, ha van egy kiépített kör már.

Meg a marketingterv igazából vonzó, a csopiban pedig rengeteg videó van, hogy aki komolyan csinálja 1-1,5 éven belül eléri a havi 500.000 Ft-s szintet. Nekem a passzív jövedelem forrás a célom ezért indultam.

Szerintem ha hiszel magadban és követed amit mondanak, akkor sikerül. De kell hozzá pár hónap, gondolom ez egyértelmű.

Bár nem tudom, én úgy voltam vele, hogy ha csak 1,5 év múlva is érem el, de mellékesben keresek stabilan 500.000 Ft-t azért az nem semmi.

Szóval ha bármi kérdésed van, írj, mert nekem is sokat segítettek az őszinte és releváns vélemények.

Üdv.

2021. aug. 21. 12:08
 24/28 anonim ***** válasza:
És így egy év elteltével mennyi az elmúlt három hónapmérlege? Bevétel-kiadás, nyereség?
2021. aug. 21. 13:33
 25/28 anonim ***** válasza:
24: az elmúlt 3 hó átlaga érdekel, csak kimaradt az átlag szó.
2021. aug. 21. 13:34
 26/28 anonim ***** válasza:
55%

[tegnapelőtt 12:08]: "Meg a marketingterv igazából vonzó, a csopiban pedig rengeteg videó van, hogy aki komolyan csinálja 1-1,5 éven belül eléri a havi 500.000 Ft-s szintet. (...) Szerintem ha hiszel magadban és követed amit mondanak, akkor sikerül."

- Ez egy elszállt, naiv elképzelés, és végtelenül szomorú, hogy embereknek nincs annyi realitásérzéke, hogy lássák ennek a képtelenségét. A családomban ketten Forevereznek, már két és fél éve. Nagyon aktívan csinálják. Rengeteg fejtágító, ahol a szponzoraik elmondják, hogyan kell az üzletet építeni. Ők nagyon komolyan veszik, sok előadásra, csapatépítésre járnak, és tényleg mindenkit megpróbálnak beszervezni, aki csak az útjukba kerül. Örömvideók a facebookon minden kirándulásról. Tényleg minden, amit a szponzor javasol. Amikor belevágtak, akkor azt remélték, hogy ebből havi 1M passzív jövedelem fog lehullani, és ehhez az 1M-hoz három éves időkeretet adtak (konkrétan azt mondták, hogy ha belevágnak, 3 év múlva 1M jön majd az üzletből). Az eredmény konkrétan nulla hálózat, 2,5 év után is csak minimális forgalmat tudnak generálni az alkalmankénti eladásokból, még a saját fogyasztásuk ára se jön ki belőle (jobb hónapokban az talán igen). Persze még most is gőzerővel csinálják, még mindig lebeg előttük az álomkép, telefonon zaklatnak másokat, továbbra is aktívan járnak üzleti előadásokra.

Én azt elhiszem, hogy a "csopiban" rengeteg videó van arról, hogy 1-1,5 év alatt 500e forintos jövedelemig el lehet jutni, de hány bankszámlakivonatnak van ott a fotója? Csak mert mondani bármit lehet egy videón... az Egyesült Királyságban (UK) egy talentedladies nevű portál több cikkében górcső alá vette az ottani FLP üzleti partnereket, és arra jutott, hogy az üzleti partnerek a bevételeiket jelentős mértékben eltúlozzák, amikor a közösségi médiában új tagokat akarnak toborozni. Hú de szépen mondtam, kevésbé udvariasan: ordenáré módon összevissza hazudoznak az általuk elért jutalékok mértékéről. Nyilván az általad látogatott "csopiban" is ez történik. Az megint a végtelen szomorúság része, hogy különben tisztességes emberek a közösségi médiában óriási hazugságokat írnak le, mert azt hiszik, hogy ezzel az ő üzletük is épül, és hogy a beszervezendővel is jót tesznek, ha "túloznak egy kicsit" (ők ezt így élik meg).

"Nekem a passzív jövedelem forrás a célom ezért indultam. (...) Bár nem tudom, én úgy voltam vele, hogy ha csak 1,5 év múlva is érem el, de mellékesben keresek stabilan 500.000 Ft-t azért az nem semmi."

- Hagyd a fenébe, tényleg! Szinte kizárt, hogy bármikor is eljuss a havi 500e forintig. (Ehhez kellene generálnod havi 5M forint forgalmat. Igazából még többet. Csináltál bármit az életben, ami üzleti jellegű, és ami alapján azt gondolod, hogy te havi 5M forint vásárlás generálására képes vagy? Nem bántásból kérdem, én se csináltam ilyet, csak én fel tudom mérni, hogy ez mennyire irreális: az ember facebookra posztol a boldog életéről, hívogatja a barátait, hogy csinálják a C9-et, és ez generál 5M forint forgalmat. Szinte lehetetlen. Azért írom, hogy szinte, mert tízezerből egy ember bemákolja, annak összejön, de nagyon pici esélyed van rá, hogy te leszel az az egy.)

2021. aug. 23. 10:52
 27/28 anonim ***** válasza:
61%

26: Pont ez a tévedés, nem forgalmat kell generálni, mert maga a csapat a fogyasztó. Nem termék értékesítés van, hanem a bent lévő emberek fogyasztják a termékeket.

Ezért már a marketingterv, mint régen, amikor otthon termék bemutatóztak. A hálózatépítésen van a hangsúly.

2021. aug. 23. 15:30
 28/28 anonim ***** válasza:
55%

[ma 15:30]: "Pont ez a tévedés, nem forgalmat kell generálni, mert maga a csapat a fogyasztó."

- De, forgalmat kell generálni. Irreleváns, hogy csapaton belül vagy kívül, a lényeg, hogy legyen vásárlás. A csapaton belül levőket könnyebb vásárlásra ösztökélni, ennyi a különbség.

"Ezért már a marketingterv, mint régen, amikor otthon termék bemutatóztak. A hálózatépítésen van a hangsúly."

- És ha valaki erre azt mondja, hogy piramisjáték, akkor pedig lehet durcizni...

2021. aug. 23. 15:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!