Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van, aki ÉRT a foreverhez?

Van, aki ÉRT a foreverhez?

Figyelt kérdés

Olyan, aki sosem csinálta, vagy sosem vásárolt, az kérem lapozzon tovább, mert a kérdésem nem hozzájuk szól!

Egy nagyon jó barátomat látva, mennyi pénzt sikerül ebből kicsikarnia, illetve látni rajta mennyire egészséges, felkeltette az érdeklődésem, és szerettem volna beszállni.

Azt mondta, hogy nem kell eladni semmit, csupán reklámozni! Különböző szintek vannak, ahová ellehet jutni. Utazások, rendezvények. Valami ingyenes, valami fizetős. Ő kezdetlegesen ezzel szinte semmit sem keresett, 10 éve van benne ebben, eljutott a havi 500 ezer forintos keresethez! Tehát ma már nem csinál mást, csak ezzel az üzlettel foglalkozik.

Az első, ami eszembe jut, mint kétkedőnek, hogy MÉREG drágák a termékeik, és hogy ezt egy hétköznapi ember nem bírja megvenni.

Az alap csomag 200 ezer ft. Nos, ez nekem 2 havi fizetésem majdnem. Tehát ha nekem sincs rá pénzem, annak akinek reklámozom, annak legyen?

Viszont elvileg, csak elsőnek tűnik drágának. Ha kiszámolod a fogkrém (ami aranyérre, torokfájásra, stb jó, amit nem hinnél..) a dezodor, ajakbalzsam (szúnyogcsípésre pl jó)..sokkal tovább ideig elég.

Az avonos arckrémem 2000 ft de 2 hónapig jó. A foreveres 10 ezer ft de 1 évig elég.

Nos a kérdésem, ha üzletet szeretnék, és amennyire csak lehet, felülre kerülni..Akkor érdemes belevágjak? Vagy hagyjam a francba? Mindenki, aki belekezdett, az sosem szállt ki belőle állítólag!! Nos, ezt nem tudhatom! Viszont érdekes, hogy 3 gyerekes egyedüláló anyáknak van rá pénze, nekem meg úgy hogy egyedül élek, úgysincs. Érdekel a titok :D

Az emberek általában azt mondják az üzletről, hogy bárcsak hamarabb belekezdtek volna! Hogy a világ leggyönyörűbb üzlete, teli tele pozitív emberekkel, akik támogatnak, és beleadnak mindent veled együtt, hogy elérd a célod. Nem sajnálják előled a sikert!

Még egyszer, azoktól kérdezem, akik nem szkeptikusak a foreverrel kapcsolatban! Tehát ha próbáltad, és mindent bele adtál, de így is kaka volt az egész, akkor megírhatod. De ha azt gondolod ez csak egy kamu, és ismeretlenül mondod, még életedben nem foglalkoztál vele, akkor kérlek tényleg lapozz tovább...! Köszi

2020. jún. 11. 17:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Egyszerű kérdés volt, persze hogy NEM VETTEM MÉG SEMMIT, akkor miért kérdeznék róla? Mondtam, hogy nincs rá pénzem. IGEN, mondták, hogy egy évig elég!!!! Onnan tudom. Fingom sincs az áráról, elmondták, de fejből nem tudom, kva drága, sokáig elég.

Kérdező mondatai:

"Olyan, aki sosem csinálta, vagy sosem vásárolt, az kérem lapozzon tovább,"

Ti sem vagytok valami értelmesek, úgy érzem. Azt mondtam, csak az írjon, aki tud róla valamit.. Fogalmatok sincs róla, de azért osztjátok itt az észt..

A másik: ha Te sokallod a 2 ezer ft-os krém árát, akkor az életben nem fogsz tudni senkit meggyőzni arról, hogy milyen jó a 10 ezres krém (hiszen Te magad sem adnál ki ennyit érte)---> így van, de ha ti most nem fikáznátok, hanem elmondtátok volna a tapasztalaitokat (JA? nektek nincs) akkor tudnám, hogy jók a termékek és talán megvenném??? És akkor meleg szívvel ajánlanám. De így nem, mert ahogy mondod, hogy a first illatos víz, így borzasztóan szkeptikus lettem és elment az egésztől a kedvem.. Csak tudnám, hogy akkor miért keresnek ezzel 600 ezret? Jó lenne tudni!

Mi az hogy magam alá embereket? És ez miért változtatná az emberi kapcsolataim?

2020. jún. 11. 19:56
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez arckrém, amit belinkeltél. Azok ilyen tégelyekbe szoktak lenni nem?
2020. jún. 11. 19:57
 13/28 anonim ***** válasza:
28%
10, ezt én is megtaláltam, de ez nem arckrém és nincs az az isten, hogy ez a 118 ml egy évig kitartson, még akkor sem, ha két szérumot ken alá az ember....
2020. jún. 11. 20:01
 14/28 anonim ***** válasza:
71%

"Mi az hogy magam alá embereket? És ez miért változtatná az emberi kapcsolataim?"

GOOGLE: mlm, piramisjáték

[link]

[link]

2020. jún. 11. 20:04
 15/28 A kérdező kommentje:

13---> Ja, nem tudtam hogy ekkora. Ez szerintem max 3 hónap..

14--> Nagyon köszi

2020. jún. 11. 20:07
 16/28 anonim ***** válasza:
19%

Szia!

Csak pár gondolat az előzőekben írtakhoz.Nem akarok belemenni a részletekbe.

Kissé pontatlan információkat is írtál. Valószínűleg félreérthető volt a barátod, mikor tájékoztatott.Meg is mutathatta volna a termékpalettát és párat ki is próbálhattál volna pl az emlegetett arckrémet és mindjárt tapasztalatot is szerezhettél volna.

Jó lehetőség, de itt is dolgozni kell az eredményért.

Van egy termék összeállítás, amivel mindjárt eléred a 30%-os kedvezményes szintet, de nem kerül 200 ezerbe (187.667 Ft)és közel 55 ezer Ft kedvezményt is tartalmaz.Akár több kisebb értékű vásárlással is elérheted ezt a 30%-os kedvezményes szintet.

Az nem igaz, hogy "Mindenki, aki belekezdett, az sosem szállt ki belőle".

Valóban minőségi, és mivel kevés kell belőlük gazdaságos termékek.

Sokféle arckrém van.

A First nem illatosított víz!

Ez nem piramis játék, hanem MLM rendszerű kereskedelmi forma, amit már egyetemeken is tanítanak.

Érdemes jobban utána nézned, megismerni, kipróbálni a termékeket és utána dönteni.

Szerintem egy jó lehetőség, jó termékek.

Sok sikert!

2020. jún. 12. 10:26
 17/28 xswerdy ***** válasza:
31%

szerintem kb. reális, hogy 10 év alatt éred el a havi 500.000 jövedelmet. Ha addig nagyon sokat dolgoztál. Az első év mínuszos, utána pár év gyakorlatilag nullszaldó (annyi a haszon, hogy ami terméket magadnak veszel, azt kitermeled, meg a képzések részvételi díját). Aztán mondjuk az 5. évtől tudsz már kivenni pénzt belőle, és kb. 10 évnél válhat főállásoddá, ilyesmi jövedelemmel, amit írsz.

Kérdés, hogy megéri-e. Szerintem rengeteg más vállalkozás van, amivel lényegesen hamarabb eléred ezt a jövedelmi szintet.

2020. jún. 12. 11:26
 18/28 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem még alkalmazottként is harmadennyi idő alatt elérhető. De pl gázszerelő, műkörmös stb max egy év alatt is.
2020. jún. 12. 13:18
 19/28 anonim ***** válasza:
32%

@kérdező

Engedelmeddel én is beállnék azoknak a sorába itt, akiknek nincs semmiféle tapasztalatuk a foreverrel kapcsolatban. Én egy másik MLM cégnél vagyok, így van némi rálátásom arra, hogy hogyan is működnek ezek a rendszerek. Szépen meg lehet élni belőle, ha okosan csinálja az ember.

Azt tudnám neked tanácsolni, hogy alaposan járd körül a témát, mielőtt belevágnál bármibe is.

Van pár fontos szabály, amit mindenképpen szem előtt kell tartani, mielőtt belevágsz egy MLMbe (vagy bármi másba):

-csak olyan cégbe lépj be, ami legalább 10-15 éve a piacon van. Így nem futhatsz bele piramisjátékokba és a cégnek is kiforrott marketing terve van már. (A forevernél ez megvan)

-csak olyan cégbe lépj be, aminek a termékeit akkor is megvennéd és használnád, ha nem akarnál ezzel pénzt keresni. Ha neked megéri, akkor másnak is fogod tudni ajánlani. Ha te nem vagy vele elégedett, akkor valószínűleg más sem lesz az.

Ha így is, úgy is megvennéd a termékeket, akkor még csak kockázat sincs, nem bukhatsz rajta, hiszen a pénzedért megkapod a terméket.

-keress egy olyan szponzort, aki őszintén fog válaszolni minden kérdésedre. Akár a múlt havi jutalékának a banki átutalását is megmutatja neked. Nézd meg a csapatát, hogy kinek mennyi a jutaléka és mennyi idő alatt érte el - valószínűleg te is ugyanúgy fogsz majd haladni, mint ők.

-menj el 1-2 rendezvényre (talán online is vannak, nem kerül semmibe végigülni azt az 1-2 órát). Nézd meg, hogy milyen a hangulat, hogy érzed magad, szívesen mennél-e a következőre. Ha tudsz, akkor beszélgess az ottani emberekkel is. Kérdezd ki őket a leendő szponzorodról is. (Általában mindenki ismer mindenkit)

Ezek a dolgok eddig nem kerülnek egy vasadba sem, csak némi időbe, viszont objektívebben tudsz majd dönteni, hogy bele akarsz-e vágni, vagy sem.

Ha tetszik vágj bele, ha nem, nézz körül más cégek után, amik számodra szimpatikusak. Ha egy ilyet sem találsz, akkor inkább foglalkozz valami mással.

2020. jún. 12. 15:01
 20/28 anonim ***** válasza:
73%

Sok hasonló üzleti rendszerű (MLM) cég van, melyek étrendkiegészítőket és kozmetikumokat forgalmaznak. Ilyenek még a legnagyobbak közül az Amway, a Herbalife, a Nu Skin például.

A legalaposabb elemzés, amit konkrétan a Foreverről olvastam: [link] Angolul nyelvű, de remélem, ez nem akadály.

Értem a felhívást, hogy csak az szóljon, aki üzletelt vele vagy vásárolta, de biztos vagyok benne, hogy objektív elemzések elolvasásával jobb döntést tudsz hozni, mint néhány anekdotából.

2020. jún. 17. 13:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!