Alkalmas vállalkozónak egy olyan valaki aki nagyon introvert,magának való,és nincs kapcsolati tőkéje?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 12:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Talán ha változik
Nem
22 szavazat
1/6 anonim válasza:
Dettó ugyanilyen vagyok. Határozott nem. Még a megmaradt, fölös dolgaimat is inkább kidobálom minthogy valakinek személyes kontakt útján odaadjam.
2/6 anonim válasza:
Az attól függ.
Ha találsz piaci rést, amire ku nagy igény van, lehetsz sikeres.
3/6 anonim válasza:
A személyiséged nem befolyásolja, hogy milyen vállalkozó vagy. A kapcsolati tőke pedig csak egy fajta tőkeszerzési mód a sok közül.
4/6 anonim válasza:
Attól függ milyen tevékenységben akar vállalkozni. Ne legyen fodrász, sem kozmetikus, sem ügyvéd.
Webshophoz nem igen kell sem kapcsolati tőke és emberekkel sem kell személyesen találkozni, beszélgetni. Persze, nem árt ha ismered őket és tudod mit akarnak minden áron.
5/6 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, és műfordítóként dolgozom vállalkozóként.
6/6 anonim válasza:
Nem a habitusod számít, hanem az, hogy mennyire vagy képes kihasználni az erősségeidet. Warren Buffett és Mark Zuckerberg szintén introvertáltak, mégis a világ 10 leggazdagabb embere között vannak. De az egyéni vállalkozók között is rengeteg introvertáltat találsz: vízvezeték szerelők, agysebészek, informatikusok, divattervezők - és még ezer más olyan szakma terén, ahol el kell mélyedni a dolgokban. Te miben vagy a legjobb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!